DaroM Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Witam wszystkich forumowiczów Jest to mój pierwszy wpis i model który pokażę na forum. Jako że jest to pierwszy model tu prezentowany proszę o delikatne potraktowanie i o konstruktywne komentarze i porady co w przyszłych wytworach można by poprawić. Model wykonany prosto z pudła. Zapraszam do oglądania i komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Byłby imo naprawdę fajny żeby nie ekipa (pewnie japońska bo tak równo i skrupulatnie wykonane), która zmłotkowała krawędzie wieży i kadłuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Jak na pierwszy model to bardzo dobrze. Trochę gąski się nie ułożyły na kole napędowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaroM Napisano 3 Lutego 2017 Autor Share Napisano 3 Lutego 2017 Byłby imo naprawdę fajny żeby nie ekipa (pewnie japońska bo tak równo i skrupulatnie wykonane), która zmłotkowała krawędzie wieży i kadłuba Kolejnego postaram się nie poobijać. Jak na pierwszy model to bardzo dobrze. Trochę gąski się nie ułożyły na kole napędowym. Dzięki wielkie. Niestety zestawowe gąski są trochę za długie i nijak nie mogę ich dobrze ułożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Nie jest zły, wiadomo to i owo można by poprawić, ale całość mi się podoba. Doczepię się tylko do gąsienic. Na 6tym zdjęciu od góry widać jak słabo ułożyły się na zębatce. Są za długie, to dlatego. Dragonowskie DSy w Shermanach trzeba skracać o jedno ogniwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Generalnie dragonowskie Shermany takie sobie są. Porządne Shermany produkuje Asuka (kiedyś Tasca), a najtańsza Asuka jest przepakowywana i sprzedawana przez Eduarda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 To też jest Tasca: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 To też jest Tasca: Ale ja pisałem o dostępnych w sprzedaży modelach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Ale ja pisałem o dostępnych w sprzedaży modelach Zawsze można kupić z sekynd hendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Bardzo ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Model dobry. O gąsienicach i obciach już koledzy pisali. Mi natomiast trochę brak zróżnicowania powłoki malarskiej. Przydałoby się trochę rozjaśnień, biedronka i może kilka zacieków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekW Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Mi się bardzo podoba. Widać dbałość o szczegóły i dokładność wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi