Rack Napisano 5 Marca 2017 Share Napisano 5 Marca 2017 Świetnie się prezentuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 6 Marca 2017 Autor Share Napisano 6 Marca 2017 Zamalowało mi się odrobinę za mocno i będę musiał w kilku miejscach"podciągnąć" efekt postshadingiem Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 12 Marca 2017 Autor Share Napisano 12 Marca 2017 Pogłębiamy Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Marca 2017 Share Napisano 12 Marca 2017 Dobrze to zaczyna wyglądać. Z kołami też coś robiłeś? No fotkach wyglądają jednokolorowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 13 Marca 2017 Autor Share Napisano 13 Marca 2017 Dobrze to zaczyna wyglądać. Z kołami też coś robiłeś? No fotkach wyglądają jednokolorowe. Koła póki co nie cieniowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 27 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2017 Żeby nie było, że nic się nie dzieje Generalnie -nałożony żółty filtr od AK -model zabezpieczony sidoluxem #januszmodelarstwa ;) -zmontowane i zmalowane ogniwkowe gąski -zmalowane okopcenia armaty i wydechu (jak ja nie lubię mojego H&S - poprawiałem piwatą) -zmalowane i przyklejone kanistry i narzędzia -wstępna przymiarka/aranżacja bambetli Jestem całkiem zadowolony z tego jak wyszło mi okno celownika. Czas na oleje, wash glinowy i odrobinę błota Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 28 Kwietnia 2017 Share Napisano 28 Kwietnia 2017 Fajnie że dalej się dzieje super to wszystko wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 3 Maja 2017 Autor Share Napisano 3 Maja 2017 Olejejeje Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Maja 2017 Share Napisano 3 Maja 2017 Mocna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Maja 2017 Share Napisano 3 Maja 2017 Strasznie mi się ta maszyna podoba, właśnie trafiła na listę modeli które muszę mieć. Świetna robota z tym cieniowaniem Michale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 3 Maja 2017 Share Napisano 3 Maja 2017 Świetna robota super to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 3 Maja 2017 Share Napisano 3 Maja 2017 Z czego zrobiłeś to lipo na wieży wygląda super . Grzesiu polecam ten pojazd ale w wykonaniu AfV club ( mam tą habetkę tylko w wersji A2 i zrobiona jest super) Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Maja 2017 Share Napisano 3 Maja 2017 Z czego zrobiłeś to lipo na wieży wygląda super . Grzesiu polecam ten pojazd ale w wykonaniu AfV club ( mam tą habetkę tylko w wersji A2 i zrobiona jest super) Pozdr. A. Oczywiście że AFV CLUB. Żadnej innej nie brałem pod uwagę . No może jeszcze Riich Models. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 3 Maja 2017 Autor Share Napisano 3 Maja 2017 (edytowane) To lipo na wieży - wyciąłem plastik, wkleiłem płytkę z blistra, pomalowałem od spodu x-23, potem X-25. Wnętrze wykleiłem folią aluminiową. Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Maja 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 3 Maja 2017 Autor Share Napisano 3 Maja 2017 Lecę dalej - ostre reinsy zlagodnieją pod kurzem (na Abramsa mi zeżarło) Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 3 Maja 2017 Autor Share Napisano 3 Maja 2017 Oleje, tak to wyszło. Reinsy jednak lekko zblendowałem Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Maja 2017 Share Napisano 3 Maja 2017 Ale teraz zawieszenie "głupio" wygląda . Świetne te zacieki choć jak widziałem fotki początkowe to pomyślałem że kozak z ciebie i ostro poszedłeś. Działaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 4 Maja 2017 Share Napisano 4 Maja 2017 Bardzo fajna robota z zaciekami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Maja 2017 Share Napisano 4 Maja 2017 Wymiatasz Michale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 7 Maja 2017 Autor Share Napisano 7 Maja 2017 Wash Glinkowy - czas na błoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 Piękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 7 Maja 2017 Autor Share Napisano 7 Maja 2017 Pigmenty Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 13 Maja 2017 Autor Share Napisano 13 Maja 2017 Trochę podziałałem - bambetle Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 14 Maja 2017 Share Napisano 14 Maja 2017 Ładne pudełka. Skąd masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 14 Maja 2017 Autor Share Napisano 14 Maja 2017 Sam drukowałem (laser color). Pobrane z fcm modeltips Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi