Gość Napisano 5 Marca 2017 Napisano 5 Marca 2017 Szkoda że tak olewczo podszedłeś do tematu :(. Zrobiłeś czołg z oznaczeniami 3-go plutonu, kompanii A, biorącej udział w inwazji na Irak w roku 2003. Ten czołg miał nazwę własną All Bout Da Bones. Nazwę tą miał wypisaną na lufie. W rzeczywistości był jasnopiaskowy. U Ciebie ten model jest aż rudy i sory, ale pigmenty tego nie rozjaśniły. Vallejo robi fajną farbkę do takich pojazdów, a zwie się ona Iraqui Sand. Sam pomalowałem nią swojego Da Bones-a i było dobrze. Oj szkoda, wielka szkoda, bo gdybyś poświęcił nieco uwagi, poszperał w necie, to znalazł byś i fotki oryginalnego Bones-a i mnóstwo relacji z budowy tego modelu, a tak, no cóż troszkę lipa. Cytuj
danielodziem Napisano 5 Marca 2017 Autor Napisano 5 Marca 2017 Gdzie tu widać rudy....? Dziękuję za opinię.. mnie się podoba Cytuj
Gość Napisano 5 Marca 2017 Napisano 5 Marca 2017 Tak dla porównania kolorów prawdziwych, pustynnych abramsów, z Twoją twórczością, nieco zbyt radosną: To prawdziwy Da Bones, btw. Cytuj
kzugaj Napisano 5 Marca 2017 Napisano 5 Marca 2017 No z malowaniem i brudzeniem to kolege troche ponioslo Szkoda Cytuj
Rack Napisano 5 Marca 2017 Napisano 5 Marca 2017 Ogólnie model podoba mnie się . Jeśli chodzi o kolory, odcienie, to nie wiem, nie znam się . Zacieki natomiast, szczególnie z tyłu, trochę za "masywne" wydają się... Cytuj
Panzer Machine Napisano 6 Marca 2017 Napisano 6 Marca 2017 Pisałem już na FB. Tu tylko powtórzę: świetna robota! Cytuj
hico Napisano 18 Marca 2017 Napisano 18 Marca 2017 Ogólnie model podoba mnie się .Jeśli chodzi o kolory, odcienie, to nie wiem, nie znam się . Zacieki natomiast, szczególnie z tyłu, trochę za "masywne" wydają się... Też się zgadzam. Może na żywo lepiej wyglądają Cytuj
danielodziem Napisano 3 Maja 2017 Autor Napisano 3 Maja 2017 Do Abrams'a powstała podstawka. Droga .piach i parę śmieci Cytuj
danielodziem Napisano 9 Maja 2017 Autor Napisano 9 Maja 2017 A ja się pytam kto go tak na zadku obesrał ?? Ślepa/ pijana zaloga Cytuj
danielodziem Napisano 17 Maja 2017 Autor Napisano 17 Maja 2017 JeszCE tylko podsypac trochę oiaskiem od dołu i gitara. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi