danielodziem Napisano 5 Marca 2017 Share Napisano 5 Marca 2017 GALERIA końcowa. Firma DRAGON 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Marca 2017 Share Napisano 5 Marca 2017 Szkoda że tak olewczo podszedłeś do tematu :(. Zrobiłeś czołg z oznaczeniami 3-go plutonu, kompanii A, biorącej udział w inwazji na Irak w roku 2003. Ten czołg miał nazwę własną All Bout Da Bones. Nazwę tą miał wypisaną na lufie. W rzeczywistości był jasnopiaskowy. U Ciebie ten model jest aż rudy i sory, ale pigmenty tego nie rozjaśniły. Vallejo robi fajną farbkę do takich pojazdów, a zwie się ona Iraqui Sand. Sam pomalowałem nią swojego Da Bones-a i było dobrze. Oj szkoda, wielka szkoda, bo gdybyś poświęcił nieco uwagi, poszperał w necie, to znalazł byś i fotki oryginalnego Bones-a i mnóstwo relacji z budowy tego modelu, a tak, no cóż troszkę lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 5 Marca 2017 Autor Share Napisano 5 Marca 2017 Gdzie tu widać rudy....? Dziękuję za opinię.. mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Marca 2017 Share Napisano 5 Marca 2017 Tak dla porównania kolorów prawdziwych, pustynnych abramsów, z Twoją twórczością, nieco zbyt radosną: To prawdziwy Da Bones, btw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 5 Marca 2017 Share Napisano 5 Marca 2017 No z malowaniem i brudzeniem to kolege troche ponioslo Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 5 Marca 2017 Share Napisano 5 Marca 2017 Ogólnie model podoba mnie się . Jeśli chodzi o kolory, odcienie, to nie wiem, nie znam się . Zacieki natomiast, szczególnie z tyłu, trochę za "masywne" wydają się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 6 Marca 2017 Autor Share Napisano 6 Marca 2017 No to mnie poniosło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 6 Marca 2017 Share Napisano 6 Marca 2017 Pisałem już na FB. Tu tylko powtórzę: świetna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 18 Marca 2017 Share Napisano 18 Marca 2017 Ogólnie model podoba mnie się .Jeśli chodzi o kolory, odcienie, to nie wiem, nie znam się . Zacieki natomiast, szczególnie z tyłu, trochę za "masywne" wydają się... Też się zgadzam. Może na żywo lepiej wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 3 Maja 2017 Autor Share Napisano 3 Maja 2017 Do Abrams'a powstała podstawka. Droga .piach i parę śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Maja 2017 Share Napisano 5 Maja 2017 Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 6 Maja 2017 Share Napisano 6 Maja 2017 Świetnie współgra z podstaweczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 7 Maja 2017 Autor Share Napisano 7 Maja 2017 Świetnie współgra z podstaweczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Maja 2017 Share Napisano 7 Maja 2017 A ja się pytam kto go tak na zadku obesrał ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 9 Maja 2017 Autor Share Napisano 9 Maja 2017 A ja się pytam kto go tak na zadku obesrał ?? Ślepa/ pijana zaloga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 Jak zwykle super model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 Super robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 13 Maja 2017 Autor Share Napisano 13 Maja 2017 Jeszcze będą zapory do całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 14 Maja 2017 Autor Share Napisano 14 Maja 2017 Jeszcze plakaciki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 15 Maja 2017 Share Napisano 15 Maja 2017 Zapory pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hico Napisano 16 Maja 2017 Share Napisano 16 Maja 2017 Świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 16 Maja 2017 Share Napisano 16 Maja 2017 Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 17 Maja 2017 Autor Share Napisano 17 Maja 2017 JeszCE tylko podsypac trochę oiaskiem od dołu i gitara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 17 Maja 2017 Share Napisano 17 Maja 2017 Faja podstaweczka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi