marioba Napisano 6 Marca 2017 Napisano 6 Marca 2017 Witam Szanownych Forumowiczów! T-34/76 Tamiya 1:35, zrobiony praktycznie z pudła z małymi poprawkami. I tyle... Cytuj
Cesarz Napisano 6 Marca 2017 Napisano 6 Marca 2017 Model stary ale jary Efektownie pomalowany, podoba się zdecydowanie. Pozdrawiam, Mariusz Cytuj
bazylms Napisano 6 Marca 2017 Napisano 6 Marca 2017 Generalnie to jest ok, ale te pozostałości zimowego kamo jakoś do mojego widzi mi się nie przemawiają. Chyba lepszy byłby w większej ilości bielizny bądź całkowicie bez. Ale to tylko mój gust, bo techniczne jest bardzo Zacny. Cytuj
wosiek Napisano 7 Marca 2017 Napisano 7 Marca 2017 Zgadzam się całkowicie z Kolegą Krzyśkiem. Teraz teciak wygląda jakby przeleciało nad nim stado ptaków po obfitym posiłku. Reszta jak najbardziej na tak. Cytuj
piotrkur Napisano 7 Marca 2017 Napisano 7 Marca 2017 Teraz teciak wygląda jakby przeleciało nad nim stado ptaków po obfitym posiłku. To była moja pierwsza myśl Cytuj
pedzelek Napisano 7 Marca 2017 Napisano 7 Marca 2017 Mi się podoba. Jedynie zastrzeżenia to wszędzie wygląda tak samo. Brak różnorodności. Cytuj
tankrider Napisano 7 Marca 2017 Napisano 7 Marca 2017 Ptaki, wszędzie ptaki Pierwsza moja myśl. Model ładny, ale te paćki na prawdę kupę przypominają Cytuj
Rack Napisano 7 Marca 2017 Napisano 7 Marca 2017 Świetnie wykonana stara Tamka . Pozostałości po kamo, rzecz gustu, pewnie i w takiej fazie występowało, mnie się podoba. Cytuj
radoslaw6363 Napisano 7 Marca 2017 Napisano 7 Marca 2017 Aaaa co Wy sobie myślicie że na wschodzie ptaków nie ma ? Czołg jechał przez np,park i został zbombardowany ! Cytuj
Thecar Napisano 8 Marca 2017 Napisano 8 Marca 2017 Mi się podoba ten motyw z malowaniem, ciekawie się prezentuje Cytuj
Panzer Machine Napisano 8 Marca 2017 Napisano 8 Marca 2017 Ja bym się pokusił o zrobienie wieży całej białej aby zróżnicować kamuflaż. Jak zrobiłeś reflektor? Cytuj
tankrider Napisano 8 Marca 2017 Napisano 8 Marca 2017 Mig wydał zmywalną białą farbę, można się pokusić o zrobienie resztkowego zimowego camo i model będzie super. Już teraz jest bardzo ładny, tylko te białe kropki psują efekt trochę. Sam myślę o kupnie tej farby i zrobieniu czegoś podobnego. Cytuj
marioba Napisano 11 Marca 2017 Autor Napisano 11 Marca 2017 Witam Szanownych Forumowiczów! Bardzo dziękuję za ornitologiczno-fekalne komentarze! Jeśli prawie wszystkim wydaje się że pojazd jest osr....ny przez ptaki, to tak musi być i przyjmuję to na klatę! Jeszcze raz wielkie dzięki! I tyle... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi