marioba Napisano 6 Marca 2017 Share Napisano 6 Marca 2017 Witam Szanownych Forumowiczów! T-34/76 Tamiya 1:35, zrobiony praktycznie z pudła z małymi poprawkami. I tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 6 Marca 2017 Share Napisano 6 Marca 2017 Model stary ale jary Efektownie pomalowany, podoba się zdecydowanie. Pozdrawiam, Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Marca 2017 Share Napisano 6 Marca 2017 Generalnie to jest ok, ale te pozostałości zimowego kamo jakoś do mojego widzi mi się nie przemawiają. Chyba lepszy byłby w większej ilości bielizny bądź całkowicie bez. Ale to tylko mój gust, bo techniczne jest bardzo Zacny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 7 Marca 2017 Share Napisano 7 Marca 2017 Zgadzam się całkowicie z Kolegą Krzyśkiem. Teraz teciak wygląda jakby przeleciało nad nim stado ptaków po obfitym posiłku. Reszta jak najbardziej na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 7 Marca 2017 Share Napisano 7 Marca 2017 Teraz teciak wygląda jakby przeleciało nad nim stado ptaków po obfitym posiłku. To była moja pierwsza myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 7 Marca 2017 Share Napisano 7 Marca 2017 Mi się podoba. Jedynie zastrzeżenia to wszędzie wygląda tak samo. Brak różnorodności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankrider Napisano 7 Marca 2017 Share Napisano 7 Marca 2017 Ptaki, wszędzie ptaki Pierwsza moja myśl. Model ładny, ale te paćki na prawdę kupę przypominają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 7 Marca 2017 Share Napisano 7 Marca 2017 Świetnie wykonana stara Tamka . Pozostałości po kamo, rzecz gustu, pewnie i w takiej fazie występowało, mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 7 Marca 2017 Share Napisano 7 Marca 2017 Aaaa co Wy sobie myślicie że na wschodzie ptaków nie ma ? Czołg jechał przez np,park i został zbombardowany ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thecar Napisano 8 Marca 2017 Share Napisano 8 Marca 2017 Mi się podoba ten motyw z malowaniem, ciekawie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 8 Marca 2017 Share Napisano 8 Marca 2017 Ja bym się pokusił o zrobienie wieży całej białej aby zróżnicować kamuflaż. Jak zrobiłeś reflektor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankrider Napisano 8 Marca 2017 Share Napisano 8 Marca 2017 Mig wydał zmywalną białą farbę, można się pokusić o zrobienie resztkowego zimowego camo i model będzie super. Już teraz jest bardzo ładny, tylko te białe kropki psują efekt trochę. Sam myślę o kupnie tej farby i zrobieniu czegoś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 11 Marca 2017 Autor Share Napisano 11 Marca 2017 Witam Szanownych Forumowiczów! Bardzo dziękuję za ornitologiczno-fekalne komentarze! Jeśli prawie wszystkim wydaje się że pojazd jest osr....ny przez ptaki, to tak musi być i przyjmuję to na klatę! Jeszcze raz wielkie dzięki! I tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi