spiton Napisano 3 Kwietnia 2017 Share Napisano 3 Kwietnia 2017 Laska jest najsłabszym elementem tego całkiem fajnego modelu. Żeby chociaż majty się jej nie błyszczały, i żeby nie miała pomalowanych oczu i ust, to by uszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 6 Kwietnia 2017 Share Napisano 6 Kwietnia 2017 Pomysłowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash Napisano 11 Kwietnia 2017 Share Napisano 11 Kwietnia 2017 Fajny motyw. Przed dziesięcioma laty próbowałem zrobić coś podobnego w skali 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witjas77 Napisano 12 Kwietnia 2017 Share Napisano 12 Kwietnia 2017 najwyraźniej ja się nie znam, niech oceniają znawcy. a usunąć swojego postu nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wal Napisano 14 Kwietnia 2017 Share Napisano 14 Kwietnia 2017 Witam Bardzo podoba mi się układ jezdny a całość jest pozytywnie dowcipna i intrygująca. Pozdrawiam Wal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudzio Napisano 22 Kwietnia 2017 Share Napisano 22 Kwietnia 2017 Nie ma śmiechu, takie czołgi pojawiały się także po drugiej stronie linii frontu wschodniego: A na poważnie to czołg - pomnik stojący kilka lat temu w Wołominie. Jacyś domorośli artyści upiększyli go w ten sposób. Dokładności przy malowaniu bandaży na kołach może im pozazdrościć niejeden modelarz Co ciekawe był to już drugi wybryk tego typu. Z pierwszego malowania na różowo niestety nie byłem w stanie znaleźć dobrego zdjęcia, jest tylko taka miniaturka: Na wieży znajdował się niecenzuralny napis po angielsku W internecie znalazłem także informację, że podobny los spotkał także pomnik - T-34 w Elblągu, ale nie znam szczegółów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi