spiton Napisano 3 Kwietnia 2017 Napisano 3 Kwietnia 2017 Laska jest najsłabszym elementem tego całkiem fajnego modelu. Żeby chociaż majty się jej nie błyszczały, i żeby nie miała pomalowanych oczu i ust, to by uszła. Cytuj
Slash Napisano 11 Kwietnia 2017 Napisano 11 Kwietnia 2017 Fajny motyw. Przed dziesięcioma laty próbowałem zrobić coś podobnego w skali 1/72 Cytuj
witjas77 Napisano 12 Kwietnia 2017 Napisano 12 Kwietnia 2017 najwyraźniej ja się nie znam, niech oceniają znawcy. a usunąć swojego postu nie mogę. Cytuj
Wal Napisano 14 Kwietnia 2017 Napisano 14 Kwietnia 2017 Witam Bardzo podoba mi się układ jezdny a całość jest pozytywnie dowcipna i intrygująca. Pozdrawiam Wal Cytuj
Dudzio Napisano 22 Kwietnia 2017 Napisano 22 Kwietnia 2017 Nie ma śmiechu, takie czołgi pojawiały się także po drugiej stronie linii frontu wschodniego: A na poważnie to czołg - pomnik stojący kilka lat temu w Wołominie. Jacyś domorośli artyści upiększyli go w ten sposób. Dokładności przy malowaniu bandaży na kołach może im pozazdrościć niejeden modelarz Co ciekawe był to już drugi wybryk tego typu. Z pierwszego malowania na różowo niestety nie byłem w stanie znaleźć dobrego zdjęcia, jest tylko taka miniaturka: Na wieży znajdował się niecenzuralny napis po angielsku W internecie znalazłem także informację, że podobny los spotkał także pomnik - T-34 w Elblągu, ale nie znam szczegółów: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi