slee Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 Witam Chcialbym dzis zaprezentowac moj najnowszy ulepek - F-16CJ z 52 Skrzydla Mysliwskiego w malowaniu z okresu operacji "Iraqi Freedom". Model Tamiyi, z dodatkow blaszki, krzeslo, wnetrze dyszy i hamulce aero z Eduarda, radar z Airesa, AN/ALQ-131 z Flightpath, rurki i odgromniki Mastera oraz kalkomanie Afterburner. Koncowke dyszy zastosowalem zestawowa bo Edkowa to jakis zart (lustrzane odbicie), malowany Gunze C, bezbarwne Gaia, brudzenia to wynalazki AK i Mig. Zapraszam do galerii: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 Bardzo ładny Falcon. Świetna robota!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 Bardzo niczego sobie, cieszy oko. Z bliska jednak widać drobne niedoróbki i chyba niestaranności, ale nie wiem czy to nie wina zdjęć. Owiewka zdaje się być trochę porysowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 Znakomity, ale zabiłeś go tym radarem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 11 Marca 2017 Autor Share Napisano 11 Marca 2017 Bardzo niczego sobie, cieszy oko.Z bliska jednak widać drobne niedoróbki i chyba niestaranności, ale nie wiem czy to nie wina zdjęć. Owiewka zdaje się być trochę porysowana. Niedorobki zawsze jakies wyjda, szczegolnie na powiekszeniach. Sam znalazlem juz przynajmniej trzy, ktorych golym okiem nie widac. Owiewka jest wypolerowana, tylko troche przykurzona, model stal miesiac na polce czekajac na ALQ. @ Seweryn - chodzi Ci ze otwarty czy zle cos zrobilem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 Zacnie wykonana paskuda, w mojej skromnej ocenie to jedna z najlepszych szesnastek jaką widziałem na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 To że otwarty, łamie tę piękną sylwetkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 To że otwarty, łamie tę piękną sylwetkę. To fakt, choć to pewnie kwestia gustu ale já także uważam że z zamkniętym wyglądałby lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 11 Marca 2017 Autor Share Napisano 11 Marca 2017 No coz, jak juz KRL wspomnial - kwestia gustu. Ja osobiscie lubie cos pootwierac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portalus Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 Osobiście też bym radar zamknął - ale to Twoja wizja. Reszta bardzo mi się podoba, utytłany z umiarem. Jeszcze raz super robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 11 Marca 2017 Share Napisano 11 Marca 2017 Kosior mi się podoba taki otwarty mało ich jest w takim setupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfjontkofski Napisano 19 Kwietnia 2017 Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Miazga. Świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 19 Kwietnia 2017 Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi