bazylms Napisano 4 Czerwca 2017 Share Napisano 4 Czerwca 2017 Na chwilę obecną bardzo mi się podoba. Obawiałem się że czarne malowanie może nie wyjść za dobrze, ale na szczęście się myliłem. Możesz mi powiedzieć jak osiągnąłeś efekt "srebrnych" nitów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ferret37 Napisano 4 Czerwca 2017 Share Napisano 4 Czerwca 2017 Washem piaskowym pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 4 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2017 Nity nie są srebrne założenie bylo aby wash oddawał trochę klimat tropikalny, zmieszałem trochę szarego z zielono brązowym (miałem pod ręką jakieś emalie Humrola) i powstało coś takiego: Chciałem aby delikatnie wpadał w zieleń, i w sumie podoba mi się tak jak wyszło. Zmieniła się także koncepcja w związku z problemami z wieżyczką z wersji Early: Obecnie już na wykończeniu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 5 Czerwca 2017 Share Napisano 5 Czerwca 2017 Po odsłonięciu szklarni uwidacznia się cała uroda tego modelu. Fajne te delikatne okopcenia. W ogóle, widać, że dobrze poradziłeś sobie z czarnym modelem, co moim zdaniem nie jest łatwe. Szkoda, że jakieś paproszki ci wpadły w lewą gondolę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 6 Czerwca 2017 Share Napisano 6 Czerwca 2017 Dzięki, dlatego srebrne napisałem w cudzysłowiu. Bardzo elegancki model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 13 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2017 Galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi