bożo wpożo Napisano 2 Lipca 2017 Autor Share Napisano 2 Lipca 2017 Testuje igmurka : Działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 2 Lipca 2017 Share Napisano 2 Lipca 2017 Nabiera kształtów! Super! Jestem mega ciekawy malowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Lipca 2017 Share Napisano 5 Lipca 2017 eeee... bożo.... już myślałem że coś nowego w warsztacie a te fotki to już przecie były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 6 Lipca 2017 Share Napisano 6 Lipca 2017 eeee... bożo.... już myślałem że coś nowego w warsztacie a te fotki to już przecie były... Trochę się zmieniło, przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 7 Lipca 2017 Autor Share Napisano 7 Lipca 2017 Dobra , już dobra RyPka psuje się od głowy : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 7 Lipca 2017 Share Napisano 7 Lipca 2017 super jedna sprawa mnie tylko zastanawia... tam na samej górze jest niby peryskop... jak to się ma do kabiny operatora? trochę bez sensu to wygląda.. chyba że to jakieś "prototypowe" chrapy la silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 8 Lipca 2017 Share Napisano 8 Lipca 2017 Wow! Super Ci wyszło te wnętrze głowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 8 Lipca 2017 Share Napisano 8 Lipca 2017 miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Lipca 2017 Share Napisano 8 Lipca 2017 Zaczęło się, super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 18 Lipca 2017 Autor Share Napisano 18 Lipca 2017 Ogonek i płetwy : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 19 Lipca 2017 Share Napisano 19 Lipca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 19 Lipca 2017 Share Napisano 19 Lipca 2017 Łaaaadne! Kabina będzie zamknięta? Wirtualnie ściskam prawicę, gratulując wyboru modelu Czy kupowałeś bezpośrednio z IndMechanika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 19 Lipca 2017 Autor Share Napisano 19 Lipca 2017 jedna sprawa mnie tylko zastanawia... tam na samej górze jest niby peryskop... jak to się ma do kabiny operatora? Stawiam na peryskop z systemem zwierciadeł i przetwornik przetwarzający obraz do interaktywnych gogli szofera ? Kabina będzie zamknięta?Wirtualnie ściskam prawicę, gratulując wyboru modelu Czy kupowałeś bezpośrednio z IndMechanika? Dziękuję Zamknięta , otwarta wymagałby pewnych przeróbek i dobudowania jakiegoś "uszczelnienia " . Przy okazji otwarta szoferka zniekształciłaby jednak dość ciekawą bryłę rybki . Brałem bezpośrednio od nich , paczka przyszła w kilka dni . Już ostrzę zęby na kolejne cudaki . Żeby tyko czasu było więcej ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Lipca 2017 Share Napisano 20 Lipca 2017 Warto było czekać na nowy update... cacuszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Lipca 2017 Share Napisano 21 Lipca 2017 Chciałbym tak umieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 26 Lipca 2017 Autor Share Napisano 26 Lipca 2017 (edytowane) Pokolorowałem trochę rybkowy kadłubek , teraz się będę z olejnymi farbkami pobawie : i przymiarka z ogonkiem : Edytowane 27 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 26 Lipca 2017 Share Napisano 26 Lipca 2017 Super pomalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Lipca 2017 Share Napisano 27 Lipca 2017 Super, najbardziej podoba mi się różnorodność zużycia powłoki malarskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kathor Napisano 27 Lipca 2017 Share Napisano 27 Lipca 2017 Super, najbardziej podoba mi się różnorodność zużycia powłoki malarskiej.Ten x12 to z pomocą jakiegoś maskola czy tak od ręki pięknie poszarpane? Cud, miód i orzeszki Sent from my SM-G950F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 28 Lipca 2017 Autor Share Napisano 28 Lipca 2017 Dzięki za komentarze to z pomocą jakiegoś maskola czy tak od ręki pięknie poszarpane? Trochę na lakier do włosów i zasadniczo gąbka i zmywanie farby zmywaczem . Maskol to zło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 1 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2017 Zapraszam do gelerii : viewtopic.php?f=116&t=59023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi