krzychu83 Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 Witam Lkw Mercedes GL "Wolf", model Revell, 1/35. Prosto z pudła + koła i zapas od DEF Model. Model spasowany dobrze. Malowany emaliami Humbrol i Model Master Brudzenie - Dust effect, Earth effect, Fresh Mudd. Kalkomanie Toro Model Zapraszam do galerii! Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 Brawo za polski temat... sklejony czysto i symetrycznie, co w przypadku tego revella nie jest normą Jedno co mi się bardzo nie podoba - zbyt bardzo rozmyte plamy kamuflażu - w oryginale te przejścia są dość ostre - a na Twoim modelu są zupełnie rozmyte... Ps. zmieniałeś coś we wnętrzu, robiąc polską wersję..? Chodzi mi głównie o radio, umiejscowienie... Czy nasze polskie mają tę zestawową półkę z elektroniką montowaną z tyłu..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychu83 Posted April 4, 2017 Author Share Posted April 4, 2017 Dzięki Kamo malowałem aero "z łapy", potem filtry, to wszystko pewnie zniwelowało przejścia między kolorami. Nie, radiostacji nie zmieniałem, nie zagłębiałem się w temat, aczkolwiek radia nie widać zupełnie ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkin Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Bardzo fajnie zrobiony malutki "Wilczek" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubisz Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Całkiem udany modelik Podoba mi się efekt nachlapanego mokrego błota na bokach i oponach, dokładnie jak po przejechaniu przez kałużę z bardzo brudną wodą Zgadzam się, że kamuflaż za bardzo rozmyty, no i środek widoczny przez okno kierowcy trochę chyba za bardzo ubrudzony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KW-2 Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Fajny w odbiorze! Graty:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzugaj Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 A o ile pamietam to nasze sa 5cio drzwiowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubisz Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 A o ile pamietam to nasze sa 5cio drzwiowe http://www.toro-model.home.pl/pliki/35d02e.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Plus za Polski temat. Pojazd na pierwszy rzut oka wygląda przekonująco. Jakąś wielka modelarską majstrią nie grzeszy, ale można uwierzyć, że podobnie wyglądał oryginał, i wiadomo w jaka pogodę i po czym jechał ,-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts