krzychu83 Napisano 3 Kwietnia 2017 Share Napisano 3 Kwietnia 2017 Witam Lkw Mercedes GL "Wolf", model Revell, 1/35. Prosto z pudła + koła i zapas od DEF Model. Model spasowany dobrze. Malowany emaliami Humbrol i Model Master Brudzenie - Dust effect, Earth effect, Fresh Mudd. Kalkomanie Toro Model Zapraszam do galerii! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 4 Kwietnia 2017 Share Napisano 4 Kwietnia 2017 Brawo za polski temat... sklejony czysto i symetrycznie, co w przypadku tego revella nie jest normą Jedno co mi się bardzo nie podoba - zbyt bardzo rozmyte plamy kamuflażu - w oryginale te przejścia są dość ostre - a na Twoim modelu są zupełnie rozmyte... Ps. zmieniałeś coś we wnętrzu, robiąc polską wersję..? Chodzi mi głównie o radio, umiejscowienie... Czy nasze polskie mają tę zestawową półkę z elektroniką montowaną z tyłu..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 4 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2017 Dzięki Kamo malowałem aero "z łapy", potem filtry, to wszystko pewnie zniwelowało przejścia między kolorami. Nie, radiostacji nie zmieniałem, nie zagłębiałem się w temat, aczkolwiek radia nie widać zupełnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 5 Kwietnia 2017 Share Napisano 5 Kwietnia 2017 Bardzo fajnie zrobiony malutki "Wilczek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 5 Kwietnia 2017 Share Napisano 5 Kwietnia 2017 Całkiem udany modelik Podoba mi się efekt nachlapanego mokrego błota na bokach i oponach, dokładnie jak po przejechaniu przez kałużę z bardzo brudną wodą Zgadzam się, że kamuflaż za bardzo rozmyty, no i środek widoczny przez okno kierowcy trochę chyba za bardzo ubrudzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 5 Kwietnia 2017 Share Napisano 5 Kwietnia 2017 Fajny w odbiorze! Graty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 5 Kwietnia 2017 Share Napisano 5 Kwietnia 2017 A o ile pamietam to nasze sa 5cio drzwiowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 5 Kwietnia 2017 Share Napisano 5 Kwietnia 2017 A o ile pamietam to nasze sa 5cio drzwiowe http://www.toro-model.home.pl/pliki/35d02e.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 6 Kwietnia 2017 Share Napisano 6 Kwietnia 2017 Plus za Polski temat. Pojazd na pierwszy rzut oka wygląda przekonująco. Jakąś wielka modelarską majstrią nie grzeszy, ale można uwierzyć, że podobnie wyglądał oryginał, i wiadomo w jaka pogodę i po czym jechał ,-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi