unicaunica Napisano 6 Kwietnia 2017 Share Napisano 6 Kwietnia 2017 Taki o angielski pancernik ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisz Napisano 6 Kwietnia 2017 Share Napisano 6 Kwietnia 2017 Mon dieu , mon dieu - jakby to powiedział oponent admirała Nelsona....... robi wrażenie ten okręt liniowy. BRAWA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Kwietnia 2017 Share Napisano 7 Kwietnia 2017 Robert Gawliński z zespołu Wilki kiedyś śpiewał "... piękne jak okręt, pod pełnymi żaglami...". Ten wprawdzie żagli pełnych nie ma, ale i tak wygląda imponująco. Dla mnie Victory to najpiękniejszy żaglowiec. Miałem nawet przez chwilę tego z Heller, ale niestety jestem świadom że ja czegoś takiego nigdy nie zrobię. Tym bardziej podziw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 7 Kwietnia 2017 Share Napisano 7 Kwietnia 2017 Model przepiękny, tak bardzo, że aż boli w oczy jeden mały detal a mianowicie małe odstające od olinowania włoski, widać to zwłaszcza na ujęciu olinowania nad bukszprytem, poza tym super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 15 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2017 Tak mechacenie się linek to uciążliwe zjawisko to był mój pierwszy żaglowiec i nie bardzo umiałem sobie z tym poradzić Bazylms nigdy nie zrobisz jak nie spróbujesz, nie ma się czego obawiać to tylko drewno ;), jak coś się popsuje to i da się naprawić. HMS Victory jest ładna ale osobiście bardziej mi się podobają angielskie liniowce 3 rangi takie jak na ten przykład HMS Vanguard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 17 Kwietnia 2017 Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 17 Kwietnia 2017 Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Co to za zestaw? Jak deagostini to fajny wyszedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 18 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Tak przemeblowany deagostini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Maja 2017 Share Napisano 10 Maja 2017 Ładnie wyszedł Będzie tylko strasznie kurz łapał..... powinieneś zainwestować w jakąś gablotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 2 Czerwca 2017 Share Napisano 2 Czerwca 2017 O kur.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewa87 Napisano 5 Czerwca 2017 Share Napisano 5 Czerwca 2017 (edytowane) Masakra, to jest genialna praca. Chylę czoła! https://neodietetyka.pl Edytowane 21 Marca 2019 przez ewa87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 5 Lipca 2017 Share Napisano 5 Lipca 2017 Suuuper! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 5 Lipca 2017 Share Napisano 5 Lipca 2017 "Pszczółka" na zbliżeniach wygląda fantastycznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 10 Lipca 2017 Autor Share Napisano 10 Lipca 2017 Dobrzy ludzie dziękuje za entuzjastyczne reakcje ;) Spiton to jest szerszeń nie pszczółka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi