Dorotka Napisano 21 Maja 2017 Autor Share Napisano 21 Maja 2017 Zebrałem "kadłub" do kupy. Bezproblemowy, że aż nudny... Ktoś w inboxie pisał, że spodziewa się problemów ze złożeniem z powodu specyficznego podziału zastosowanego przez Tamkę. Nic takiego - zrobili to na klik z bardzo dużą precyzją i chyba trzeba byłoby się natrudzić żeby to popsuć.... Komory podwozia głównego bardzo ubogie z tego co wstępnie oglądałem oryginał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 22 Maja 2017 Autor Share Napisano 22 Maja 2017 Baaardzo wstępne ecie-pecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 23 Maja 2017 Autor Share Napisano 23 Maja 2017 Zabawa trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 24 Maja 2017 Autor Share Napisano 24 Maja 2017 Na kolorowych światełkach Tamka postanowiła zaoszczędzić, także żona wściekła, że szukam w jej pudełkach jakiegoś zielonego... I co gorsza nie znalazłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 29 Maja 2017 Autor Share Napisano 29 Maja 2017 Psujemy tamiyowski "wydech" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 31 Maja 2017 Autor Share Napisano 31 Maja 2017 Nr 2, czyli coś dla zwolenników żywicznych kabin. Trzeba przyznać, że Edek się postarał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 31 Maja 2017 Share Napisano 31 Maja 2017 Leń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 31 Maja 2017 Autor Share Napisano 31 Maja 2017 Leń Lenia się dobrze łapie na Muchówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 2 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2017 Psucie "wydechu" cd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 5 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2017 Chyba nawet za bardzo nie sp.... Jeszcze trochę nad liniami i "grubościom ścianek" trzeba popracować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2017 Troszkie podkładów się wylało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 8 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2017 Ogarniam wloty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 8 Czerwca 2017 Share Napisano 8 Czerwca 2017 Ładnie to ogarniasz. Czym robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 8 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2017 Ładnie to ogarniasz. Czym robiłeś? Dzięki Grzegorz. Aero + surfacer biały + polerka "przyrządami" własnego patentu. Psiknę jeszcze pewnie warstwę białej, problem w tym, że nie do końca jestem pewny jaka ta biała ma być.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 8 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2017 "Zapodkładowane". Jeszcze polerka i można kolor kłaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 12 Czerwca 2017 Share Napisano 12 Czerwca 2017 Fajnie, że dalej się dzieje , super robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 12 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2017 Fajnie, że dalej się dzieje , super robota Dzięki! Na tę chwilę przerwa 14-dniowa, na korzyść biegania po Beskidach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 12 Czerwca 2017 Super Moderator Share Napisano 12 Czerwca 2017 Fajnie, że dalej się dzieje , super robota Dzięki! Na tę chwilę przerwa 14-dniowa, na korzyść biegania po Beskidach A w którym miejscu dokładnie ty po tych beskidach biegasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 12 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2017 Jestem w Zawoi, a właściwie trochę wyżej, bo w Kolędówce.... Biegam po Babiej i okolicy... Widoczek z okna mam taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Lipca 2017 Autor Share Napisano 1 Lipca 2017 Czołem! Widzę, że Photobucket przestał być charytatywną instytucją i każe płacić za udostępnianie nawet tego co wrzuciło się wcześniej. Przeniosłem się na Imgura i wrzucam fotkę gwoli przypomnienia i testu. Widać to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 1 Lipca 2017 Share Napisano 1 Lipca 2017 Widać Ładnie i wyraźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Lipca 2017 Autor Share Napisano 1 Lipca 2017 Widać Ładnie i wyraźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 7 Lipca 2017 Share Napisano 7 Lipca 2017 Ja też wreszcie widzę (po aktualizacji w telefonie) warsztat z Abramsem również super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi