jrminiatures Napisano 28 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2017 Dzięki, tez lubię żeby na modelu "się działo" - i jak napisałeś nie ma to nic wspólnego z prawdziwym obiektem. Tak czy inaczej podpasował mi ten styl. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 28 Kwietnia 2017 Share Napisano 28 Kwietnia 2017 Ależ bajerzenie malowania to w ogóle jest fajna sprawa. I na Mi-24 potrafi się dziać naprawdę dużo. To nie tak, że model albo jest gładki jak ściana w regipsach albo malowidło picassa Świat nie jest zero-jedynkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 28 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2017 Jest zielony Mi 24 w planach to się będzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 28 Kwietnia 2017 Share Napisano 28 Kwietnia 2017 Niech się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 28 Kwietnia 2017 Share Napisano 28 Kwietnia 2017 ... U mnie się działo To Jurorzy na jednym z konkursów orzekli, że mam zbytnią tendencję do brudzenia modeli... Ależ bajerzenie malowania to w ogóle jest fajna sprawa. I na Mi-24 potrafi się dziać naprawdę dużo. To nie tak, że model albo jest gładki jak ściana w regipsach albo malowidło picassa Świat nie jest zero-jedynkowy ...a ja tylko z tego zdjęcia robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 29 Kwietnia 2017 Share Napisano 29 Kwietnia 2017 Kiedy autorytet "władzy" zaczyna być ważniejszy od stanu wiedzy to zazwyczaj zaczynają się dziać ciekawe rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 29 Kwietnia 2017 Share Napisano 29 Kwietnia 2017 Kiedy autorytet "władzy" zaczyna być ważniejszy od stanu wiedzy to zazwyczaj zaczynają się dziać ciekawe rzeczy Dobre, dobre... szkoda tylko, że tak mało śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headhunter88 Napisano 2 Maja 2017 Share Napisano 2 Maja 2017 Malowany tamiyą prost z ręki. Masz na myśli że pędzlem czy aerografem ale bez maskowania plam kamuflażu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 2 Maja 2017 Super Moderator Share Napisano 2 Maja 2017 aerografem bez maskowania plam kamuflażu Dokładnie jak wyżej, prosto z ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi