jrminiatures Posted April 28, 2017 Author Share Posted April 28, 2017 Dzięki, tez lubię żeby na modelu "się działo" - i jak napisałeś nie ma to nic wspólnego z prawdziwym obiektem. Tak czy inaczej podpasował mi ten styl. Pozdro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted April 28, 2017 Share Posted April 28, 2017 Ależ bajerzenie malowania to w ogóle jest fajna sprawa. I na Mi-24 potrafi się dziać naprawdę dużo. To nie tak, że model albo jest gładki jak ściana w regipsach albo malowidło picassa Świat nie jest zero-jedynkowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jrminiatures Posted April 28, 2017 Author Share Posted April 28, 2017 Jest zielony Mi 24 w planach to się będzie działo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted April 28, 2017 Share Posted April 28, 2017 Niech się dzieje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted April 28, 2017 Share Posted April 28, 2017 ... U mnie się działo To Jurorzy na jednym z konkursów orzekli, że mam zbytnią tendencję do brudzenia modeli... Ależ bajerzenie malowania to w ogóle jest fajna sprawa. I na Mi-24 potrafi się dziać naprawdę dużo. To nie tak, że model albo jest gładki jak ściana w regipsach albo malowidło picassa Świat nie jest zero-jedynkowy ...a ja tylko z tego zdjęcia robiłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikele Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 Kiedy autorytet "władzy" zaczyna być ważniejszy od stanu wiedzy to zazwyczaj zaczynają się dziać ciekawe rzeczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrandir Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 Kiedy autorytet "władzy" zaczyna być ważniejszy od stanu wiedzy to zazwyczaj zaczynają się dziać ciekawe rzeczy Dobre, dobre... szkoda tylko, że tak mało śmieszne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Headhunter88 Posted May 2, 2017 Share Posted May 2, 2017 Malowany tamiyą prost z ręki. Masz na myśli że pędzlem czy aerografem ale bez maskowania plam kamuflażu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted May 2, 2017 Super Moderator Share Posted May 2, 2017 aerografem bez maskowania plam kamuflażu Dokładnie jak wyżej, prosto z ręki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts