makinen Napisano 4 Maja 2017 Share Napisano 4 Maja 2017 Mam osłonę z academy GT podzielę sie Niestety osłona z Academy kompletnie nie przypomina prawidłowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 4 Maja 2017 Share Napisano 4 Maja 2017 Mam osłonę z academy GT podzielę sie Niestety osłona z Academy kompletnie nie przypomina prawidłowej. Makinen, pomyliłeś chyba osłony. Jeżeli fenek przez "GT" Academy rozumie zestaw M998 I.E.D. Gun Truck, to osłona jest jak najbardziej ok (potrzebuje drobnej popraweczki), ale potrzebna jest też osłona wyciągarki z tego zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 4 Maja 2017 Share Napisano 4 Maja 2017 Tak dokładnie m998 I.E.D dam razem z wyciągają oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 4 Maja 2017 Share Napisano 4 Maja 2017 Oczywiscie- myślałem o osłonie strzelca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 5 Maja 2017 Autor Share Napisano 5 Maja 2017 Osłona strzelca/granatnika, tez jest nie OK? Ja myslałem o osłonie grilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 5 Maja 2017 Share Napisano 5 Maja 2017 Ta jest ok, myślałem o Academy. Sorry za zamieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 12 Maja 2017 Autor Share Napisano 12 Maja 2017 Kolega Fenek jak napisał tak zrobił. Piękne części do HUMVE właśnie dotarly Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 12 Maja 2017 Autor Share Napisano 12 Maja 2017 Może koledzy humverowcy podpowiecie na jaki kolor zamalować podwozie? Czerń czy piach? Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 12 Maja 2017 Share Napisano 12 Maja 2017 Może koledzy humverowcy podpowiecie na jaki kolor zamalować podwozie? Czerń czy piach? Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Chodzi Tobie o ramę podwozia? Jeśli pojazd zielony, to na czarno. Jeśli piaskowy, to piaskowo. Oczywiscie zdarzały sie opcje- fabryczny humvee zielony i pomalowany na piaskowy. Nikt sie nie babrał w przemalowywanie spodu wanny i ramy. Pokaz zdjęcie wzorcowego humvee, na którym opierasz model, to bedzie wyjaśnione. Ps. Na pierwszym z inspiracyjnych zdjeć widac piaskowy z czarną ramą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 12 Maja 2017 Share Napisano 12 Maja 2017 Popieram - czarna rama. Fenek zasłużył na duże piwo, masz teraz właściwie wszystkie części. Jedyne, co pozostało do wymiany, to radio. To, które dostałeś od niego, to starszy typ, zaczął wychodzić z użycia na początku lat '90. OIF to już radio SINCGARS. Dostępne w plastiku w zestawach M1151 Academy lub M1114 Bronco. I w różnych żywicznych. Możesz pomyśleć o dorobieniu go z kawałków plastiku i z drobiazgów odcinanych tego od Fenka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 12 Maja 2017 Share Napisano 12 Maja 2017 Jaxiu- masz te kalki USMC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 12 Maja 2017 Autor Share Napisano 12 Maja 2017 Może koledzy humverowcy podpowiecie na jaki kolor zamalować podwozie? Czerń czy piach? Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Chodzi Tobie o ramę podwozia? Jeśli pojazd zielony, to na czarno. Jeśli piaskowy, to piaskowo. Oczywiscie zdarzały sie opcje- fabryczny humvee zielony i pomalowany na piaskowy. Nikt sie nie babrał w przemalowywanie spodu wanny i ramy. Pokaz zdjęcie wzorcowego humvee, na którym opierasz model, to bedzie wyjaśnione. Ps. Na pierwszym z inspiracyjnych zdjeć widac piaskowy z czarną ramą. Pieknie dziękuję, polecę na czarno jak na zdjęciu inspiracyjnym. Fele też na czerń walnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 12 Maja 2017 Share Napisano 12 Maja 2017 Michał, co tu się beze mnie wyrabia? To ja tu mozolnie buduje Hummvee z duszą na ramieniu co by deskę rodzielczą z elementem z oknami i maską dobrze skleić, a ty masz już gotowca do malowania??!! Dobrze, że niezawodni koledzy poratowali kołami, bo te zestawowe to do Kraza pasują a nie tego modelu. Znam ból z "Big Foot" gdzie musiałem od razu kupić koła, co by nie popadać w paranoję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 12 Maja 2017 Autor Share Napisano 12 Maja 2017 Wiem wypłynąłem na niebezpieczne wody ;) Szybko zostałem skorygowany, ale i uratowany z opresji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 12 Maja 2017 Share Napisano 12 Maja 2017 To ja tu mozolnie buduje Hummvee z duszą na ramieniu co by deskę rodzielczą z elementem z oknami i maską dobrze skleić I jak efekt? @Jaxiu- zawsze pomożemy materiałowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 12 Maja 2017 Share Napisano 12 Maja 2017 Sorki za radio wyślę Ci właściwe nie wiem co mnie zacmiło. Ramę dał bym czarna satynową można fajny efekt uzyskać kurzeniem Radio wyślę w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 13 Maja 2017 Autor Share Napisano 13 Maja 2017 Nowy zderzak przymierzony Koło zapasowe poszło na właściwsze miejsce Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 13 Maja 2017 Share Napisano 13 Maja 2017 Baaaardzo ładnie! Rozumiem, że w kole zapasowym nawierciles otwory po miejscach na śruby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 13 Maja 2017 Share Napisano 13 Maja 2017 Nie zapomnij o tych jajowatych szeklach na osłonie wyciągarki. Bardzo fajnie prezentuje się ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 13 Maja 2017 Autor Share Napisano 13 Maja 2017 Szekle mam jedną i albo odleje na jej wzór z żywicy, albo dorobię z drutu. Niestety fala ramsonware mi nieco dziś dzień psuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 13 Maja 2017 Share Napisano 13 Maja 2017 WY CIE RA CZKI!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 13 Maja 2017 Share Napisano 13 Maja 2017 I sprężyny w amortyzatorach koniecznie pięć zwojów . Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 13 Maja 2017 Share Napisano 13 Maja 2017 Koło można by pasami przymocować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 13 Maja 2017 Autor Share Napisano 13 Maja 2017 WY CIE RA CZKI!!!!! Do wycieraczek z 10x dzisiaj piłę przykładałem, ale coś się nie mogę zebrać... Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 14 Maja 2017 Autor Share Napisano 14 Maja 2017 Wycieraczki urżnięte Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi