Piotr_P Napisano 13 Maja 2017 Share Napisano 13 Maja 2017 Klasyczny zestaw firmy Hasegawa, pierwotnie w wersji wczesnej. Zmieniony kilkoma detalami na wersję środkowej produkcji. Model pokryty żywicznym zimmerit czeskiej firmy JK Model dedykowanym do modeli Hasegawy. Zawiera całą przednią płytę wraz z jarzmem,żywiczną lufę bez hamulca wylotowego, boczne ścianki i płytę dolną oraz kompletną płytę tylną wraz z elementami tylnych jarzm kół. Na zdjęciach zobaczyłem ,że lewarek trzeba zmienić bo płaski z jednej strony i z wypychaczem Malowanie Tamiya ,AK Interactive Weathering AK Interactive,Mig Production,Vallejo 130 Panzejäger Lehr Abteilung ,Panzer Lehr Division,Normandia,1944 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub_Kubowski Napisano 13 Maja 2017 Share Napisano 13 Maja 2017 Bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 13 Maja 2017 Share Napisano 13 Maja 2017 Jak na skalę 1/72 to mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 13 Maja 2017 Share Napisano 13 Maja 2017 Fajne kamo i fajnie wyświechtane ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 13 Maja 2017 Share Napisano 13 Maja 2017 Gaśnica jakiś taki dziwny kolor ma, poza tym super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Maja 2017 Share Napisano 14 Maja 2017 Ładnie, z tą gaśnicą też to zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 14 Maja 2017 Autor Share Napisano 14 Maja 2017 Miała się nieco różnić od reszty....chyba teraz za bardzo. Powienna mieć kolor kamuflażu? Tak na przyszłość bo Panzerwaffe sporo mam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 14 Maja 2017 Share Napisano 14 Maja 2017 Powienna mieć kolor kamuflażu? Zdecydowanie tak, ewentualnie sam kolor bazowy pojazdu bez plam kamuflażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 15 Maja 2017 Share Napisano 15 Maja 2017 Ładny! Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 15 Maja 2017 Share Napisano 15 Maja 2017 Też się podoba. Choć troszkę brakuje ciężkości gąskom. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 16 Maja 2017 Share Napisano 16 Maja 2017 Świetny zimmerit, nie tylko jak na 72 Ale największe słowa uznania za malowanie - kamo rewelacyjne: i sam wybór kolorów, i ich przejścia, i zaznaczenie wyblaknięć. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 16 Maja 2017 Share Napisano 16 Maja 2017 Ładny kamuflaż Idei wyciora do lufy w biało czerwone paski nie pojmuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 16 Maja 2017 Autor Share Napisano 16 Maja 2017 A patrz...,a ja myślałem ,że to tyczki do ustalania pozycji strzeleckich jak w przypadku dział samobieżnych Trzeba będzie przemalowac...dzięki za zwrócenie uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 19 Maja 2017 Share Napisano 19 Maja 2017 Świetnie się prezentuje . Zimm i kamo - klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi