zbigi10000 Napisano 26 Maja 2017 Share Napisano 26 Maja 2017 Model Vipera z pierwszego serialu Battlestar Galactica z 1978 roku .Serial Battlestar Galactica został wyprodukowany na fali sukcesu filmu Gwiezdne wojny 1977. Modelik Mobiusa całkiem udany ,brak problemów w montażu .Do modelu włożyłem ledy do kokpitu oraz podświetliłem silniki(ledy z efektem świeczki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 26 Maja 2017 Share Napisano 26 Maja 2017 Dla mnie kozak Ale serial mnie nie porwał jak stargejty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kret69 Napisano 26 Maja 2017 Share Napisano 26 Maja 2017 Model piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Maja 2017 Share Napisano 26 Maja 2017 Świetny. A oświetlenie jeszcze dodaje klimatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 30 Maja 2017 Share Napisano 30 Maja 2017 Kapitalne malowanie, według mnie ślady eksploatacji oddają prędkość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbigi10000 Napisano 30 Maja 2017 Autor Share Napisano 30 Maja 2017 Dziękuję za komentarze ,fajnie ,że się podoba. Tym razem trochę zaszalałem z brudzeniem,choć muszę pzyznać ,że się powstrzymywałem. Nie wiem czy reszta modelarzy też tak ma ,że po ukonczeniu budowy byłem zadowolony z efektu,lecz kiedy teraz patrzę na niego, to to zrobiłbym go zupełnie inaczej. Teraz kończę Vipera ,z remaku seralu z 2003 roku,jak ktoś nie odlądał to polecam. Pierwszy serial ma już swoje lata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 2 Czerwca 2017 Share Napisano 2 Czerwca 2017 Model bardzo ładnie zrobiony. Wywierciłbym tylko otwory w działkach. ja teraz robię ostatniego z Viperów, właśnie Mk 1, ale w skali 1:72. Totalna masakra, ale walczę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 3 Czerwca 2017 Share Napisano 3 Czerwca 2017 Fajny, fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi