zbigi10000 Posted May 26, 2017 Share Posted May 26, 2017 Model Vipera z pierwszego serialu Battlestar Galactica z 1978 roku .Serial Battlestar Galactica został wyprodukowany na fali sukcesu filmu Gwiezdne wojny 1977. Modelik Mobiusa całkiem udany ,brak problemów w montażu .Do modelu włożyłem ledy do kokpitu oraz podświetliłem silniki(ledy z efektem świeczki). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted May 26, 2017 Share Posted May 26, 2017 Dla mnie kozak Ale serial mnie nie porwał jak stargejty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kret69 Posted May 26, 2017 Share Posted May 26, 2017 Model piękny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted May 26, 2017 Share Posted May 26, 2017 Świetny. A oświetlenie jeszcze dodaje klimatu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desaxe Posted May 30, 2017 Share Posted May 30, 2017 Kapitalne malowanie, według mnie ślady eksploatacji oddają prędkość Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zbigi10000 Posted May 30, 2017 Author Share Posted May 30, 2017 Dziękuję za komentarze ,fajnie ,że się podoba. Tym razem trochę zaszalałem z brudzeniem,choć muszę pzyznać ,że się powstrzymywałem. Nie wiem czy reszta modelarzy też tak ma ,że po ukonczeniu budowy byłem zadowolony z efektu,lecz kiedy teraz patrzę na niego, to to zrobiłbym go zupełnie inaczej. Teraz kończę Vipera ,z remaku seralu z 2003 roku,jak ktoś nie odlądał to polecam. Pierwszy serial ma już swoje lata . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter_D Posted June 2, 2017 Share Posted June 2, 2017 Model bardzo ładnie zrobiony. Wywierciłbym tylko otwory w działkach. ja teraz robię ostatniego z Viperów, właśnie Mk 1, ale w skali 1:72. Totalna masakra, ale walczę ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KW-2 Posted June 3, 2017 Share Posted June 3, 2017 Fajny, fajny! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts