Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1_zpszzsw3mau.jpg

Pod opinie daje dziś model w skali 1:35 firmy AFV Club mianowicie Sd.Kfz 251/1 Ausf.D w barwach zdobycznych AK o nazwie "Starówka", model to luźna interpretacja tej maszyny, to co zauważyłem na zdjęciach to starałem się wykonać reszta to dopowiedzenie ;), dawno nic nie malowałem tym bardziej nie składałem (co i widać po moich ostatnich tematach) także ... proszę o zrozumienie ,ten model to dopiero rozgrzewka ;) z czasem pojawi się jeszcze hełm z biało czerwoną opaską ;)

IMG_20170617_130359_zps4tczdt2l.jpg

IMG_20170617_130525_zpspkswvn1i.jpg

IMG_20170617_130545_zpsurjnnndm.jpg

IMG_20170617_130605_zpsgwcwmcii.jpg

IMG_20170617_130627_zps6nzrae6r.jpg

IMG_20170617_130646_zps95clislr.jpg

IMG_20170617_130838_zpsnmorjw7j.jpg

IMG_20170617_130816_zpsyhyzhrnp.jpg

Pozdrawiam

Napisano

Mkdel bardzo ladny. Nie do konca mnie przekonuje oprawa graficzna zdjec - te czarne kleksy.

Napisano
Mkdel bardzo ladny. Nie do konca mnie przekonuje oprawa graficzna zdjec - te czarne kleksy.

Bardzo ładny. Nie do końca mnie przekonuje oprawa graficzna zdjęć.

Napisano

Bardzo ladnie, widac ze rozgrzewka nie potrzebna, tylko faktycznie troche jeszcze przy nim mozna by podzialac, nie wyglada na gotowy w 100%, jakies pigmenty, moze cos tam olejami i jak juz to zrobisz, to mysle, ze nie tylko ja, ale wiele osob bedzie chetnie ogladac zdjecia tego hanomaga (tylko juz bez tych udziwnien, my tu jestesmy normalni )

• 1 year later...
Napisano

Mnie się podoba -  chociaż rzeczywiście delikatny kurzyk jak to w mieście zbombardowanym wskazany. Ja się właśnie biorę za starówkę , ale skala 1:72 :)