MichalZ Napisano 17 Czerwca 2017 Share Napisano 17 Czerwca 2017 Pod opinie daje dziś model w skali 1:35 firmy AFV Club mianowicie Sd.Kfz 251/1 Ausf.D w barwach zdobycznych AK o nazwie "Starówka", model to luźna interpretacja tej maszyny, to co zauważyłem na zdjęciach to starałem się wykonać reszta to dopowiedzenie ;), dawno nic nie malowałem tym bardziej nie składałem (co i widać po moich ostatnich tematach) także ... proszę o zrozumienie ,ten model to dopiero rozgrzewka ;) z czasem pojawi się jeszcze hełm z biało czerwoną opaską ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 17 Czerwca 2017 Share Napisano 17 Czerwca 2017 Mkdel bardzo ladny. Nie do konca mnie przekonuje oprawa graficzna zdjec - te czarne kleksy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 18 Czerwca 2017 Share Napisano 18 Czerwca 2017 Mkdel bardzo ladny. Nie do konca mnie przekonuje oprawa graficzna zdjec - te czarne kleksy. Bardzo ładny. Nie do końca mnie przekonuje oprawa graficzna zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Czerwca 2017 Share Napisano 18 Czerwca 2017 Model ładny, choć trochę kurzu na układzie jezdnym by nie zaszkodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 20 Czerwca 2017 Share Napisano 20 Czerwca 2017 Bardzo ladnie, widac ze rozgrzewka nie potrzebna, tylko faktycznie troche jeszcze przy nim mozna by podzialac, nie wyglada na gotowy w 100%, jakies pigmenty, moze cos tam olejami i jak juz to zrobisz, to mysle, ze nie tylko ja, ale wiele osob bedzie chetnie ogladac zdjecia tego hanomaga (tylko juz bez tych udziwnien, my tu jestesmy normalni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Czerwca 2017 Share Napisano 25 Czerwca 2017 Bardzo fajnie wykonany, podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 29 Grudnia 2018 Share Napisano 29 Grudnia 2018 Mnie się podoba - chociaż rzeczywiście delikatny kurzyk jak to w mieście zbombardowanym wskazany. Ja się właśnie biorę za starówkę , ale skala 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi