Melnikov Napisano 30 Czerwca 2017 Share Napisano 30 Czerwca 2017 Witam. Panterka zrobiona dla kumpla. Poprosił mnie o normandzki żywopłot, ale nie potrafiłem zrobić, więc postanowiłem podziałać z czymś, o czym zawsze myślałem, czyli z kamiennym mostkiem. Trochę improwizowałem i modliłem się żeby wyszło. Czas mnie gonił i udało się zrobić w ostatniej chwili. Model wart swojej ceny. Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Czerwca 2017 Share Napisano 30 Czerwca 2017 Super to wyszło. Merytorycznie nie wiem, ale jako całość to mi się bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 30 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2017 Super to wyszło. Merytorycznie nie wiem, ale jako całość to mi się bardzo podoba. U mnie merytoryki nie ma co się doszukiwać :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 30 Czerwca 2017 Share Napisano 30 Czerwca 2017 Trochę przypomina moją ostatnią pracę konkursową Mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 1 Lipca 2017 Autor Share Napisano 1 Lipca 2017 Trochę przypomina moją ostatnią pracę konkursową Mi się podoba Tylko mostek się zgadza. Poziom prac zupełnie inny ;P Mam nadzieję, że kiedyś nauczę się tak dopieszczać swoje dzieła. A zwłaszcza figurki. Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 2 Lipca 2017 Share Napisano 2 Lipca 2017 Znów łamie swoje zasady , ale to tak tylko dla formalności - Jeśli to model Panther ausf.G - No.301 z 3./Pz.Rgt.3 - produkcja - fabryka M.A.N - pojazd posiadał nowy kamuflaż z końca listopada 1944, nie miał malowania typu "Ambusch". Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 2 Lipca 2017 Autor Share Napisano 2 Lipca 2017 Znów łamie swoje zasady , ale to tak tylko dla formalności - Jeśli to model Panther ausf.G - No.301 z 3./Pz.Rgt.3 - produkcja - fabryka M.A.N - pojazd posiadał nowy kamuflaż z końca listopada 1944, nie miał malowania typu "Ambusch". Pozdrawiam Krzysztof Bardzo możliwe ;-) Ale 99.9% mioch modeli nie ma za dużo wspólnego z rzeczywistością ;-) Pozdrawiam Mel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 5 Lipca 2017 Share Napisano 5 Lipca 2017 Bardzo ładna scenka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 6 Lipca 2017 Share Napisano 6 Lipca 2017 Bardzo ładnie wymalowałeś tą panterę. Aranżacja również jest bardzo ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi