Adams M1A1 Napisano 12 Sierpnia 2017 Share Napisano 12 Sierpnia 2017 To jak już idziesz po całości to lepiej jest kupić to : https://www.eduard.com/store/ships-and-submarines/1-350/uss-oliver-h-perry-ffg-7-1-350.html Zobaczysz na pewno nie pożałujesz . Pozdr. AVA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 22 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2017 Witam . wruciłem z urlopu a na biurku znalazłem paczuszkę a w niej : Ja to zobaczyłem to już wiem czemu się tak broniłem przed tymi relingami Ja tego w życiu nie przykleję , a jak się jakoś uda to pourywam przy pierwszej okazji ... To jak już idziesz po całości to lepiej jest kupić to :https://www.eduard.com/store/ships-and-submarines/1-350/uss-oliver-h-perry-ffg-7-1-350.html Zobaczysz na pewno nie pożałujesz . Pozdr. AVA Ja nie wie co mam począć z tym relingiem a Ty Adam każesz mi takie blaszki kupować .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 23 Sierpnia 2017 Share Napisano 23 Sierpnia 2017 Spoko dasz radę. Jak kupisz i zrobisz to uwierz mi zakup każdego modelu bedziesz zaczynać od sprawdzenia czy są do niego blaszki , tylko jak nie wprawiony jesteś to zaginarkę trzeba kupić, i super gluta z debonderem też. Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 24 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2017 Witam , z zapałem zabrałem się za malunki : Czarny pasek (pewnie ma jakaś fachową nazwę ) jest za gruby ... To moja wina bo zatarłem linie które tam były Ale jak pomalowałem gore kolorem H307 i przykleiłem taśmę Tamiya to po jej zerwaniu został ślad po kleju Pierwszy raz coś takiego mi się przydarzyło , farba schła dni i taki nie fart. Teraz muszę to zmyć i tu mam pytanie czy clenlux to ruszy Ja się chyba nie nadaje do tego całego modelarstwa co nie wezmę to spier.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 24 Sierpnia 2017 Share Napisano 24 Sierpnia 2017 No, za to w biadoleniu jesteś dobry Co myślisz że wszystko samo się zrobi? Ćwiczyć trza a nie marudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 24 Sierpnia 2017 Share Napisano 24 Sierpnia 2017 każdy czasem spier... wiec duży luz ... na tym polega urok modelarstawa całe życie doświadczasz marzenia o modelu, porażki i powolnego podnoszenia sie by znowu zacząć inny o krok będąc dalej z doświadczeniem jak sie to robi. Czy mi sie wydaje czy nie masz podkładu? 2 jako doświadczony w ciągłym odchodzeniu farby sugeruje 1 umyć model w ludwiku - albo go chociaż pomoczyć 2 nałożyć podkład i to jakiś pożądny a nie akrylowy valejo 3 przed nałożeniem taśmy 2 razy przykleić na równej i bezpyłowej powierzchni i dopiero przyklejać (szczególnie jak używasz markowych tamya etc) zmyć możesz albo wamodem albo ostatnio mi podpowiedziano dot3 płyn hamulcowy jeszcze nie próbowałem ale juz kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 25 Sierpnia 2017 Share Napisano 25 Sierpnia 2017 Ja proponuję zmywacz Wamodu do akryli wybiera wszystko nawet emalię . Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 25 Sierpnia 2017 Share Napisano 25 Sierpnia 2017 A ja Denatural (denaturat kupowany w Castoramie). W odróżnieniu od zmywacza Wamodu nie powoduje kruszenia plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi