Janisz Napisano 7 Października 2017 Autor Share Napisano 7 Października 2017 No to jest problem........... bo to największy złodziej czasu........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 13 Listopada 2017 Share Napisano 13 Listopada 2017 Jakieś szanse na dokończenie Akizuki, czy kawaleria pancerna wygrała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Listopada 2017 Share Napisano 13 Listopada 2017 Chyba poszedł w odstawkę bo już trochę licho z czasem żeby go zdążyć porządnie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 13 Listopada 2017 Share Napisano 13 Listopada 2017 Janisz pokazał w poprzednim konkursie, że w trzy tygodnie wykończyłby pancernika w siedemsetce, ja w niego wierzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisz Napisano 22 Listopada 2017 Autor Share Napisano 22 Listopada 2017 Witam serdecznie, Po ostatnich wpisach nie wypada mi Was zawieść. Czasu mało kruca bomba ale spróbuję skończyć. Co do budowy pancernika w 3 tygodnie to można to zrobić w 15 dni - mój 'Valiant" ale musi być spełnionych kilka warunków: 1. Chęci - wiadomo no i brak zaangażowania w codzienne sprawy domowe -żadnego tam ganiania ze śmieciami, psami itp. 2. Model niewymagający żadnych wielkich przebudów 3. Nie za duża blacha lub jej brak - np. w "Valiancie" wykorzystałem blachy do "Repulse". 4. Jednobarwne malowanie czyli żadnych tam Ms.12 Splotch czy innych dazzle. Wracając do "Akizuki". Popsikałem to i owo i wyszło tak: i inne części: dziś postaram się trochę pobrudzić. Oprócz tego popsikałem blaszki. Przepraszam za słabe zdjęcia - światło dziś jest kiepskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 22 Listopada 2017 Share Napisano 22 Listopada 2017 pieknie to wygląda. Mam zlepiony Akizuki, to wiem, jakie to małe !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisz Napisano 30 Listopada 2017 Autor Share Napisano 30 Listopada 2017 żeby nie było walczę dalej zdjęcia sprzed kilku dni i zdjęcia z dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisz Napisano 30 Listopada 2017 Autor Share Napisano 30 Listopada 2017 Niestety podnoszę białą flagę. Model a raczej blaszki mnie pokonały na ten moment. Mam lekko dosyć wiecznie odklejających się elementów metalowych wylatujących w przestrzeń........ Dokończę go ale nie będzie brał udziału w głosowaniu. Przepraszam wszystkich trzymających kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Listopada 2017 Share Napisano 30 Listopada 2017 Niestety podnoszę białą flagę. Model a raczej blaszki mnie pokonały na ten moment. Mam lekko dosyć wiecznie odklejających się elementów metalowych wylatujących w przestrzeń........ Dokończę go ale nie będzie brał udziału w głosowaniu. Przepraszam wszystkich trzymających kciuki. Pamiętam jak budowałem model Matsu. robiłem jakiś elemencik. Pod lupa , a w pewnym momencie, elemencik zbyt mocno trzymany pęsetą wylatywał w powietrze. I wiedziałem, że go raczej nie znajdę. I ta myśl, że by okręcik roztrzaskać w jasny iment. I ten głos rozsądku "" To twoje hobby, lubisz to, zrobisz tą część jeszcze raz, a potem jeszcze jeden raz.jak będzie trzeba...<_)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisz Napisano 30 Listopada 2017 Autor Share Napisano 30 Listopada 2017 O ile masz ten element w zapasie a co jak był tylko jeden Generalnie nie idzie mi z tym modelem. Co wracam to mnie po prostu mocno frustrowało to i owo. Najbardziej te durne blachy. Dziwne bo wcześniej budowałem "Zuikaku" i "Amagi" z Fujimi z firmowymi blachami i było ok a tutaj ciągła nieustanna walka.......... Nic to ochłonę i w przyszłym tygodniu wrócę do niego bo w sumie niewiele zostało ale nie będę dziś gnał bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 30 Listopada 2017 Share Napisano 30 Listopada 2017 Wielka szkoda, ale rozumiem. Akizuki to mój ulubiony japoński niszczyciel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi