Dorotka Napisano 14 Lipca 2017 Autor Share Napisano 14 Lipca 2017 Pierwsze warstwa bazowego i "podstawa" pod rdzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 14 Lipca 2017 Share Napisano 14 Lipca 2017 ładny efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 14 Lipca 2017 Autor Share Napisano 14 Lipca 2017 Dziś więcej nie dzióbię, bo oczopląsu dostaje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 14 Lipca 2017 Share Napisano 14 Lipca 2017 chce koniec zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 14 Lipca 2017 Autor Share Napisano 14 Lipca 2017 chce koniec zobaczyć Spokojnie... Jeszcze tydzień, lub dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 14 Lipca 2017 Share Napisano 14 Lipca 2017 oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 14 Lipca 2017 Share Napisano 14 Lipca 2017 Bardzo ładnie też czekam na finał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 15 Lipca 2017 Share Napisano 15 Lipca 2017 Spokojnie... Jeszcze tydzień, lub dwa Ewentualnie 60 Nie próbowałeś zrobić cieńszych przednich gum na chlapaczach? Ewentualnie wymienić na coś cieńszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 15 Lipca 2017 Autor Share Napisano 15 Lipca 2017 Jeszcze tydzień, lub dwa ...Ewentualnie 60.... Założymy się? Nie próbowałeś zrobić cieńszych przednich gum na chlapaczach? Ewentualnie wymienić na coś cieńszego? Nie próbowałem, bo tu nie ma co próbować. Albo się to robi albo nie. Ja postawiłem na "nie". Wycieniuje trochę i to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 15 Lipca 2017 Autor Share Napisano 15 Lipca 2017 Baza prawie skończona, dojdzie jeszcze lekka warstwa rozjaśniająca na całość. Gąski złożone, czekają na koła. Do zrobienia korekty, obicia na górze i bezbarwny, po czym mam nadzieję odpocząć od aero ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Lipca 2017 Share Napisano 15 Lipca 2017 Ja to sobie tak w ukryciu obserwuję, ale zastanawia mnie czemu ty masz obicia w kolorze czarnym, gdy na focie widać że to brąz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 15 Lipca 2017 Autor Share Napisano 15 Lipca 2017 ... zastanawia mnie czemu ty masz obicia w kolorze czarnym, gdy na focie widać że to brąz? To kwestia zdjęcia, są mocno ciemno brązowe. Z tej prostej przyczyny, że przy "budowaniu" rdzy lepiej mi się "rozjaśnia" niż "gasi". Napisałem wcześniej, że to jest "baza". Warstwa "miękka", koła (na wtyk) i gąski założone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Lipca 2017 Share Napisano 15 Lipca 2017 Najważniejsze że masz plan. Na fotce faktycznie widać że to ciemny brąz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 15 Lipca 2017 Autor Share Napisano 15 Lipca 2017 Najważniejsze że masz plan... Będę trzymał się tej wersji Zacząłem destrukcję... Gdyby ktoś miał zdjęcia pordzewiałych na maksa (szczególnie od góry) to się uśmiecham przymilnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Lipca 2017 Autor Share Napisano 16 Lipca 2017 Przyklejamy, obklejamy, obijamy... Czyli wszystko, co przed błyszczącym... Zabaweczka zaczęła mi się podobać w kolorystyce takiej jaka jest w tej chwili i nie będę z rudym (który nomen omen ponoć nie jest rdzą) eksperymentował. Może przy którymś następnym, bardziej idącym w stronę realu, a nie s-f. Kończę tę fazę (głównie obicia), kładę lakier i zaczynam oleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 16 Lipca 2017 Share Napisano 16 Lipca 2017 Pokaż Jacku zdjęcia z góry i z innej perspektywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Lipca 2017 Autor Share Napisano 16 Lipca 2017 Pokaż Jacku zdjęcia z góry i z innej perspektywy To już może przed samym lakierowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 16 Lipca 2017 Share Napisano 16 Lipca 2017 why not now ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Lipca 2017 Autor Share Napisano 16 Lipca 2017 why not now ? Bo chcę skończyć, a nie walić fotki z czymś co jest rozbabrane - ot taka zmiana nastawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 16 Lipca 2017 Share Napisano 16 Lipca 2017 why not now ? Bo chcę skończyć, a nie walić fotki z czymś co jest rozbabrane - ot taka zmiana nastawienia naprawdę ? czyli jutro będzie koniec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Lipca 2017 Autor Share Napisano 16 Lipca 2017 why not now ? Bo chcę skończyć, a nie walić fotki z czymś co jest rozbabrane - ot taka zmiana nastawienia naprawdę ? czyli jutro będzie koniec ? Chyba, że tego twojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 16 Lipca 2017 Share Napisano 16 Lipca 2017 Mój czeka :0 chce potrenować zdrapki na : choć spieprzyłem dyszę i muszę zakupić nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 16 Lipca 2017 Autor Share Napisano 16 Lipca 2017 Dobra... Masz go w innej "perspektywie" i daj robić dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Lipca 2017 Autor Share Napisano 17 Lipca 2017 Proszone fotki z różnych ujęć. Zastrzegam, że w trakcie, że z ręki i że do du... Daje sobie jeszcze dwa dni na realizację różnych durnych pomysłów i kładę lakier. Reszta należeć będzie do olei i jakiś innych specyfików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 17 Lipca 2017 Autor Share Napisano 17 Lipca 2017 I trochę bardziej "ustawne" od przodu, który właśnie (chyba) obrobiłem (czyli przefiltrowałem bezpośrednio na akryl). Różnice fajnie widać na górze, spodzie wanny i podstawach pod karabiny, które jeszcze nie dostały filtra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi