jaxiu Napisano 17 Lipca 2017 Share Napisano 17 Lipca 2017 BTR-80A W porównaniu z BTRem ze ZVEZDY, model jest fantastycznie zdetalowany i bardzo precyzyjny. Jego budowa to czysta przyjemność Kalka dopiero siada Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 17 Lipca 2017 Share Napisano 17 Lipca 2017 Mam na swoim koncie Zvezdowego BTR-80A i wspominam go średnio. Mocno go tunningowałem blachami z Edka. Trumpeter widzę, że przynajmniej ma jako tako wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 17 Lipca 2017 Autor Share Napisano 17 Lipca 2017 Mam na koncie BTR-70 ZVEZDY, nie ma porównania. TRUMPETER jest bardzo ładnie zdetalowany i składa się jak klocki LEGO, o ZVEZDzie nie ma nawet co wspominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 17 Lipca 2017 Share Napisano 17 Lipca 2017 W pierwszej chwili myślałem, żeś narzucił tempo blitzkriegu i to już koniec warstatu Planujesz malowanie takie jak na zdjęciu z pierwszego postu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 17 Lipca 2017 Autor Share Napisano 17 Lipca 2017 Tak, malowanie Rosyjskij piechoty morskiej, z kołem ratunkowym włącznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 18 Lipca 2017 Share Napisano 18 Lipca 2017 A co z humvee....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 18 Lipca 2017 Autor Share Napisano 18 Lipca 2017 A co z humvee....? W zeszłym tygodniu dostał nowy śliczny granatnik Powoli kombinuje mocowanie fotela kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 2 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2017 Małe postępy Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 12 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2017 żeby nie było, że nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Sierpnia 2017 Share Napisano 13 Sierpnia 2017 Ładny, choć delikatnie z tymi kontrastami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 13 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2017 Ładny, choć delikatnie z tymi kontrastami. złagodziłem je nieco, resztę załatwią oleje i inne szuwaksy Diś walka z chippingiem - mam nadziję, że mi cała piaskowa farba nie zejdzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 4 Września 2017 Autor Share Napisano 4 Września 2017 Lecę dalej z tematem Oleje - zacieki, fadding Wash glinkowy od florymodels ścieranko Pierwsza przymiarka do podstawki podstaweczka i zdjęcie referencyjne w tle Coraz bliżej końca - Postaram się z nim wyrobić na Łask Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NAND Napisano 4 Września 2017 Share Napisano 4 Września 2017 Świetna robota, bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik Napisano 4 Września 2017 Share Napisano 4 Września 2017 Z czego zrobione te podłoże na podstawce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 4 Września 2017 Autor Share Napisano 4 Września 2017 Z czego zrobione te podłoże na podstawce ? Styropian, piasek z ogrody, wikol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 4 Września 2017 Share Napisano 4 Września 2017 Całość trochę mało styrana. W przypadku tego pojazdu, to chyba można poszaleć... Druga sprawa, to kolor brudu/kurzu na oponach nijak się ma do podłoża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 4 Września 2017 Autor Share Napisano 4 Września 2017 Całość trochę mało styrana. W przypadku tego pojazdu, to chyba można poszaleć...Druga sprawa, to kolor brudu/kurzu na oponach nijak się ma do podłoża... Pigmenciki jeszcze na oponki przyjdą, no i trzeba je jeszcze poniżyć (śrubki od dołu powkręcać) Cały model dostanie jeszcze pigmenty i splashe błota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 18 Września 2017 Autor Share Napisano 18 Września 2017 Lekko dotyrany, tak wyglądał w Łasku podstawka jeszcze do dopracowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi