Panzer Machine Napisano 20 Lipca 2017 Share Napisano 20 Lipca 2017 Model wykonałem z zestawu firmy Dragon (6796). Nie korzystałem z żadnych ulepszaczy waloryzujących. Sam zestaw bardzo przyjemny w budowie. Części idealnie spasowane jak na Dragona przystało. Mały problem napotkałem jedynie przy montażu gąsienic. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 20 Lipca 2017 Share Napisano 20 Lipca 2017 Efektowny! Ładny brudzing, gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 20 Lipca 2017 Share Napisano 20 Lipca 2017 Bardzo fajny! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 20 Lipca 2017 Share Napisano 20 Lipca 2017 No no..... ale fajne bydle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 21 Lipca 2017 Share Napisano 21 Lipca 2017 Świetnie wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 21 Lipca 2017 Share Napisano 21 Lipca 2017 Widzę, że też obejm na zbiornikach nie poprawiałeś. Stary model dragona z nową lufą. Fajnie go zmalowałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 21 Lipca 2017 Share Napisano 21 Lipca 2017 Bardzo fajny. Mój klimat ! Jedyne co bym poprawił, to osłony wydechów, to nie była cienka blacha a solidna pancerna, nie korodowała tak ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi