Hamman Napisano 4 Listopada 2017 Share Napisano 4 Listopada 2017 fajnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 4 Listopada 2017 Share Napisano 4 Listopada 2017 Sieć rybacka ? Może kawałek bandaża nasączony rzadkim wikolem z dodatkiem farby akrylowej w odpowiednim kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 4 Listopada 2017 Share Napisano 4 Listopada 2017 http://www.modellversium.de/galerie/15-schiffe-zivil/12644-north-sea-fishing-trawler-revell.html tu na zdjęciach widać sieć ale z czego ona jest ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kvaot Napisano 4 Listopada 2017 Autor Share Napisano 4 Listopada 2017 Sieć rybacka ? Może kawałek bandaża nasączony rzadkim wikolem z dodatkiem farby akrylowej w odpowiednim kolorze? Ciekawe, mogę spróbować. tu na zdjęciach widać sieć ale z czego ona jest ..... No właśnie też posiłkuję się tymi fotkami, niestety autor nie rozpisał się na temat sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 5 Listopada 2017 Share Napisano 5 Listopada 2017 piękna łajba !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kvaot Napisano 5 Listopada 2017 Autor Share Napisano 5 Listopada 2017 Czy taka piękna to się okaże... Dopiero na fotkach zobaczyłem jak się kalki świecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 5 Listopada 2017 Share Napisano 5 Listopada 2017 Świetnie wychodzi. Kalki w akcie desperacji zawsze możesz trochę poprawić pędzlem ;) Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 6 Listopada 2017 Share Napisano 6 Listopada 2017 super że się ruszyło do przodu jak z bandażem się nie uda to spróbuj z pończochą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kvaot Napisano 6 Listopada 2017 Autor Share Napisano 6 Listopada 2017 Sieci zrobiłem z gazy opatrunkowej, na razie przymierzona do pokładu bez dociśnięcia i doklejenia, w oryginale trochę bardziej przylega do burty. Teraz zostaje tylko dopasowanie olinowania do "drzwi" i połączenie go jakoś z siecią... będzie zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 6 Listopada 2017 Share Napisano 6 Listopada 2017 bardzo fajnie wygląda ta sieć rybacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kvaot Napisano 6 Listopada 2017 Autor Share Napisano 6 Listopada 2017 Fajnie że się podoba podciągnę je jakimś washem żeby nie były takie jednolite ostatecznie zmieniłem tę sieć na wersję chudszą, gdyż porównując z oryginalnymi zdjęciami zajmowała ona o wiele mniej miejsca, fotki najprędzej jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 6 Listopada 2017 Share Napisano 6 Listopada 2017 Trochę washa napewno się przyda, będzie wyglądać jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 7 Listopada 2017 Share Napisano 7 Listopada 2017 Najlepiej w jakimś odcieniu szarości. Sam osobiście nie przepadam za czarnym washem, szary jest bardziej subtelny. Sieć wyszła super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kvaot Napisano 7 Listopada 2017 Autor Share Napisano 7 Listopada 2017 Aktualne postępy: Na dniach dokupię jakieś koralikido tej sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 7 Listopada 2017 Share Napisano 7 Listopada 2017 Dawno temu kleiłem taki model, ale nie był nawet w połowie tak dobry jak Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 8 Listopada 2017 Share Napisano 8 Listopada 2017 dobrze jest Chociaż zawsze mogłoby być lepiej... szkoda że nie psikasz aero bo jest trochę kiepskich zacieków na nadbudówce... a i wtedy cieńsza warstwa farby by straczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kvaot Napisano 8 Listopada 2017 Autor Share Napisano 8 Listopada 2017 Z nadbudówką to były jaja, oryginalnie psikana aero, jednak miała swoje przygody. Będą jeszcze poprawki i ostatecznie może niedociągnięcia przykryje wash. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Listopada 2017 Share Napisano 26 Listopada 2017 jak tam walka z rybakiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kvaot Napisano 27 Listopada 2017 Autor Share Napisano 27 Listopada 2017 Jak na razie prace idą cały czas do przodu, mam nadzieję, że ważna przesyłka dotrze na czas, po południu wrzucę jakieś fotki z postępów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kvaot Napisano 29 Listopada 2017 Autor Share Napisano 29 Listopada 2017 Nosz cholera, właśnie się dowiedziałem, że figurki jednak nie dotrą może uda mi się jeszcze gdzieś indziej zamówić, ale coś czuję że szanse są marne na wyrobienie się do 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 29 Listopada 2017 Share Napisano 29 Listopada 2017 Dawaj bez pozorantów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kvaot Napisano 29 Listopada 2017 Autor Share Napisano 29 Listopada 2017 No i pewnie tak będzie. Obecne postępy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 30 Listopada 2017 Share Napisano 30 Listopada 2017 Nooo.... Olinowanie eleganckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 30 Listopada 2017 Share Napisano 30 Listopada 2017 z czego wykonałeś to olinowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kvaot Napisano 30 Listopada 2017 Autor Share Napisano 30 Listopada 2017 Mam nadzieję, że dzisiaj już wszystko na tip top machnę, jeszcze jakiś papier na tło muszę dorwać bo mam tylko czarny z czego wykonałeś to olinowanie? Grubsze liny z nici szewskiej, cieńsze liny to bardzo cienka żyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi