raval74 Napisano 8 Sierpnia 2017 Share Napisano 8 Sierpnia 2017 Taki szybki warsztacik Niszczenie tego co dobre Blaszki oczywiście kitowe I tak dłubiemy dalej Taką bazę zastosowałem Później poszedł set od Miga Następnie variete... Lakier do włosów, zdrapki,i łosz Reszta bandy....CDN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 8 Sierpnia 2017 Share Napisano 8 Sierpnia 2017 Taki troche ekspresowy ten warsztat, ten " łosz" tak cos mi sie slaby wydaje i kola przeszlifowac by troche mozna bo wygladaja na nowe teraz , przyznam ze na ten moment to najfajniej wyszlo kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 8 Sierpnia 2017 Share Napisano 8 Sierpnia 2017 Czy to ten z fb z hataki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 8 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2017 Czy to ten z fb z hataki ? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 8 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2017 Taki troche ekspresowy ten warsztat, ten " łosz" tak cos mi sie slaby wydaje i kola przeszlifowac by troche mozna bo wygladaja na nowe teraz , przyznam ze na ten moment to najfajniej wyszlo kamo Łosz? sprecyzuj proszę bo ja słabo z łoszami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 8 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2017 Tu go na buty wsadziłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 8 Sierpnia 2017 Share Napisano 8 Sierpnia 2017 Rewelacja Rafale , bardzo mi się podoba, kończ bo konkurs ku końcowi się zbliża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 8 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2017 Rewelacja Rafale , bardzo mi się podoba, kończ bo konkurs ku końcowi się zbliża OOOO thx Erni Do Piątku skończę bo na urlop jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Sierpnia 2017 Share Napisano 8 Sierpnia 2017 Świetnie poniszczony I odrapany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 9 Sierpnia 2017 Share Napisano 9 Sierpnia 2017 ..... Łosz? sprecyzuj proszę bo ja słabo z łoszami... Brzydki, brudny, radziecki i pogięty! Czyli wychodzi, że ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 9 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2017 ..... Łosz? sprecyzuj proszę bo ja słabo z łoszami... Brzydki, brudny, radziecki i pogięty! Czyli wychodzi, że ładny. Aha, to o to chodzi z tymi wszystkimi łoszami.... THX Jack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 9 Sierpnia 2017 Share Napisano 9 Sierpnia 2017 Jestem na tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi