raval74 Napisano 8 Sierpnia 2017 Napisano 8 Sierpnia 2017 Taki szybki warsztacik Niszczenie tego co dobre Blaszki oczywiście kitowe I tak dłubiemy dalej Taką bazę zastosowałem Później poszedł set od Miga Następnie variete... Lakier do włosów, zdrapki,i łosz Reszta bandy....CDN Cytuj
michal0281 Napisano 8 Sierpnia 2017 Napisano 8 Sierpnia 2017 Taki troche ekspresowy ten warsztat, ten " łosz" tak cos mi sie slaby wydaje i kola przeszlifowac by troche mozna bo wygladaja na nowe teraz , przyznam ze na ten moment to najfajniej wyszlo kamo Cytuj
raval74 Napisano 8 Sierpnia 2017 Autor Napisano 8 Sierpnia 2017 Taki troche ekspresowy ten warsztat, ten " łosz" tak cos mi sie slaby wydaje i kola przeszlifowac by troche mozna bo wygladaja na nowe teraz , przyznam ze na ten moment to najfajniej wyszlo kamo Łosz? sprecyzuj proszę bo ja słabo z łoszami... Cytuj
Erni Napisano 8 Sierpnia 2017 Napisano 8 Sierpnia 2017 Rewelacja Rafale , bardzo mi się podoba, kończ bo konkurs ku końcowi się zbliża Cytuj
raval74 Napisano 8 Sierpnia 2017 Autor Napisano 8 Sierpnia 2017 Rewelacja Rafale , bardzo mi się podoba, kończ bo konkurs ku końcowi się zbliża OOOO thx Erni Do Piątku skończę bo na urlop jadę Cytuj
Dorotka Napisano 9 Sierpnia 2017 Napisano 9 Sierpnia 2017 ..... Łosz? sprecyzuj proszę bo ja słabo z łoszami... Brzydki, brudny, radziecki i pogięty! Czyli wychodzi, że ładny. Cytuj
raval74 Napisano 9 Sierpnia 2017 Autor Napisano 9 Sierpnia 2017 ..... Łosz? sprecyzuj proszę bo ja słabo z łoszami... Brzydki, brudny, radziecki i pogięty! Czyli wychodzi, że ładny. Aha, to o to chodzi z tymi wszystkimi łoszami.... THX Jack Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi