Fabson93 Napisano 25 Sierpnia 2017 Share Napisano 25 Sierpnia 2017 Witam wszystkich serdecznie Ostatnimi czasy długo myślałem na Abramsem w Australiskich barwach. Wraz z pojawieniem się okazji cenowej, na pewnym międzynarodowym portalu aukcyjnym, postanowiłem zainwestować 210 zł i zmaterializować swój pomysł Budowa modelu będzie opierać się na "plastik" od Menga. Zobaczymy co z tego będzie ;) Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Sierpnia 2017 Share Napisano 25 Sierpnia 2017 Witamy w klubie Abramsa . Z chęcią pooglądam, co tu się będzie działo. Tylko czy... Australijczyk z tego zestawu? Hmmmm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 25 Sierpnia 2017 Share Napisano 25 Sierpnia 2017 Popatrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 25 Sierpnia 2017 Share Napisano 25 Sierpnia 2017 Jedziesz Panie. Tyle tych Abramsów na forum, to i ja swojego wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 31 Sierpnia 2017 Share Napisano 31 Sierpnia 2017 Może się przyda: http://aussiemodeller.com.au/pages/History/Vehicle/ODowd_M1A2Aust.html i jeszcze jeden: http://www.aussiemodeller.com.au/pages/History/Vehicle/Harvey_M1A1-ExHamel12.html również obserwuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fabson93 Napisano 31 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2017 Grzegorzu, z tego zestawu da się wykonać Australijczyka Jedynie muszę wybadać dokładnie jak wygląda płyta silnika a tak reszta bez problemu Darkin dzięki za zdjęcia też JE studiowałem zanim kupiłem model Może zadowoli Cię fakt, że mój abrams będzie miał oznaczenia Anubisa albo Anarchi, które są w tej galerii A tutaj postęp z prac, muszę zainwestować w kilka lamp, żeby zacząć robić dobre foty Teraz chyba przejdę do wieży. Problem jest z wanną kadłuba... Zupełnie jak w Dragonie, jest wkleśniety do środka :/ jak wymyślę rozwiązanie, to będę kontynuował pracę przy kadłubie P.S. Pasuje do Menga konwersja Def model do SEP V.2 Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 31 Sierpnia 2017 Share Napisano 31 Sierpnia 2017 Swietny temat. Jako, że łazi za mną Australijczyk w 1:72 to zadam pytanie laika - czy poza uzbrojeniem na wieży są jeszcze jakieś zmiany w stosunku do amerykańskich wozów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Sierpnia 2017 Share Napisano 31 Sierpnia 2017 Z tym pasowaniem DEF-a do Menga, jest pewnie tak jak z pasowaniem do RYE FIELD-a. Nie dowiesz się, dopóki sam tego nie sprawdzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Sierpnia 2017 Share Napisano 31 Sierpnia 2017 Sory za post pod postem, ale tutaj ktoś zaczął budować Australijczyka, niestety temat ucichł, ale jest kilka fotek http://www.armorama.co.uk/modules.php?op=modload&name=SquawkBox&file=index&req=viewtopic&topic_id=254407&page=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fabson93 Napisano 31 Sierpnia 2017 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2017 Mikele do tej pory nie widziałem różnic. Grzegorzu, mam konwersje DEF model, kupiłem kiedyś do dragona bo SEP V.2 też mi się podoba Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Sierpnia 2017 Share Napisano 31 Sierpnia 2017 To jak masz, to sprawdzaj. Jak pasuje to bierz się do dzieła, będę miał towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fabson93 Napisano 12 Września 2017 Autor Share Napisano 12 Września 2017 Efekt dwóch dni zaciętych walk z materią wrzucam ogólne zdjęcie, żeby ktoś nie pomyślał, jakoby temat umarł Jutro galerie uzupełnie o lepsze i dokładniejsze fotografie P.S. Znalazłem w sieci obiekt westchnień Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Września 2017 Share Napisano 12 Września 2017 A dlaczego "zacięta walka"? Coś jest noe tak z tym modelem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fabson93 Napisano 12 Września 2017 Autor Share Napisano 12 Września 2017 Grzegorzu odnośnie "zaciętej walki", to najbardziej we znaki dały mi się obróbka części Dużo,jest elementów, dość delikatnych z wieloma łączeniami z wypraską tj. Elementy koszy. Obróbka tego zajęła mi sporo czasu. Jednakże czas ten rekompensuje bardzo szybkie składanie w całość... spasowanie perfekcyjne. Jeden kosz od razu skleiłem, bo na sucho, nie mogłem dojść z nim ładu. Wszystko pasuje co do setnych milimetra. Odrobinę inne ułożenie, powoduje zaburzenie harmonii i trudności w dołączeniu reszty elementów. Poza tym, dochodzi zmęczenie po pracy i coś słaby wzrok Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 13 Września 2017 Share Napisano 13 Września 2017 Popatrzę. Wygląda zacnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fabson93 Napisano 28 Października 2017 Autor Share Napisano 28 Października 2017 Pytanie do publicznosci Ma ktoś taką oto część. C46 ? Moją zestawą gdzieś przesialem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel1 Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 Witam! Miał bym, ale tę część obok. Może Ci pomoże? Choć po chwili namysłu doszedłem do wniosku, że nie błysnąłem bystrością bo prawdopodobnie też ją masz. Może dostosuj ją? Mogę też spróbować wykonać kopię. Jesteś zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi