hiwis Napisano 1 Listopada 2017 Autor Share Napisano 1 Listopada 2017 Oczywiście pytanie: jak ją robiłeś? Ponieważ obrazkowo lepiej wyjaśnić - podobnie jak tu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 1 Listopada 2017 Autor Share Napisano 1 Listopada 2017 (edytowane) Most robiony - wbijam gwoździe : Edytowane 2 Listopada 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 2 Listopada 2017 Autor Share Napisano 2 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Listopada 2017 Share Napisano 2 Listopada 2017 no... teraz to mostek full wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 2 Listopada 2017 Autor Share Napisano 2 Listopada 2017 no... teraz to mostek full wypas Jaki tam full, jaki wypas? - Krzywy, dziurawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 2 Listopada 2017 Share Napisano 2 Listopada 2017 Bombastycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 2 Listopada 2017 Share Napisano 2 Listopada 2017 Pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Listopada 2017 Share Napisano 2 Listopada 2017 Jaki tam full, jaki wypas? - Krzywy, dziurawy. na full wypasie wpisuje się w założoną stylistykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 2 Listopada 2017 Autor Share Napisano 2 Listopada 2017 Dziękuję Panowie ;-) Dziś wylewam ostatnią warstwę wody i koniec z podstawką (chyba że jeszcze jakieś uwagi się znajdą) i wracam do Pana Samochodzika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 3 Listopada 2017 Share Napisano 3 Listopada 2017 Most ok . Ładny. Ale tak dla szczegółów to kilka rzeczy mnie w nim dziwi. Dziwi mnie szczególnie kilka desek: są pocięte ,a nie odłamane. (przynajmniej pierwsza od dołu po prawej) I nie rozumiem też dlaczego ktoś wbijał 4 gwoździe na jedną deskę. Chciał super mocne zrobić ,a pominą szczegół i przybijał każdą deskę z pewną odległością od kolejnej. Tego nie rozumiem. Może się tak robi. Jak masz jakieś fotki to dawaj. Dalej: Jeśli deski są tak stare faktycznie ,że są połamane - to gwoździe były by całkowicie zardzewiałe ,a nawet niewidoczne od grzybów , mchu i innych brudów. Lub nawet wystające po za deskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 3 Listopada 2017 Autor Share Napisano 3 Listopada 2017 (...) Panie pedzelku to nie jest most tylko cztery belki i parę desek pozbijane do kupy by dało się przejechać na drugą stronę kanału więc pozwolisz że się nie ustosunkuję do zastrzeżeń odnośnie ilości gwoździ i tego czy złamana deska może wyglądać mniej lub bardziej równo ;) Tak sobie to wyobrażałem, tak zrobiłem. Ale za komentarz i śledzenie tematu dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 3 Listopada 2017 Share Napisano 3 Listopada 2017 Tak sobie to wyobrażałem, tak zrobiłem. Zgadzam się całkowicie Też często widzę coś czego inni nie dostrzegają. I nie żartuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 4 Listopada 2017 Autor Share Napisano 4 Listopada 2017 Kanał - pod mostem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 4 Listopada 2017 Share Napisano 4 Listopada 2017 Super! Chyba ustawie sobie to zdjęcie na tapecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 5 Listopada 2017 Autor Share Napisano 5 Listopada 2017 Podstawka skończona : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 5 Listopada 2017 Autor Share Napisano 5 Listopada 2017 (edytowane) Edytowane 6 Listopada 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 5 Listopada 2017 Share Napisano 5 Listopada 2017 To ja sobie podglądam na fejsie poczynania Pana Marcina B. a teraz się zorientowałem .ze to kolega hiwis Super fajnie Ciekaw jestem autka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 5 Listopada 2017 Autor Share Napisano 5 Listopada 2017 To ja sobie podglądam na fejsie poczynania Pana Marcina B. a teraz się zorientowałem .ze to kolega hiwis Ot - niespodzianka ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 11 Listopada 2017 Autor Share Napisano 11 Listopada 2017 Ford się brudzi : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 11 Listopada 2017 Share Napisano 11 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 23 Listopada 2017 Autor Share Napisano 23 Listopada 2017 Powoli wykańczam autko, jeszcze czekam na pare drobiazgów, a tymczasem dotarła figurka do scenki : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 23 Listopada 2017 Share Napisano 23 Listopada 2017 Figurka super i dobrze się ją skleja. Możesz ją zobaczyć u mnie w warsztacie " Trylogia Stalkera" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 26 Listopada 2017 Autor Share Napisano 26 Listopada 2017 Autko na wykończeniu : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 26 Listopada 2017 Share Napisano 26 Listopada 2017 Ty mu zmień to lewe przednie koło, bo tam już zaczynają druty wyłazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 26 Listopada 2017 Share Napisano 26 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi