Super Moderator Greif Napisano 14 Listopada 2017 Super Moderator Share Napisano 14 Listopada 2017 dbasz o detal, dodaj mocowania rur teraz tak trochę lewitują...szczury fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 14 Listopada 2017 Autor Share Napisano 14 Listopada 2017 dbasz o detal, dodaj mocowania rur teraz tak trochę lewitują...szczury fajne To nie rury, tylko kable energetyczne na registrach, ale faktycznie poprawie mocowania i dorobię tzw. szele. Jak dobrze się przyjrzysz to zobaczysz nawet jakie to kable bo są opisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 14 Listopada 2017 Share Napisano 14 Listopada 2017 Kibicowałem "Dzielnicy" od początku i z żalem muszę przyznać, że tu Ci lepiej wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 15 Listopada 2017 Autor Share Napisano 15 Listopada 2017 Kibicowałem "Dzielnicy" od początku i z żalem muszę przyznać, że tu Ci lepiej wychodzi Wiem, wiem i dzięki za wasze wsparcie tu i tam, bo to dzięki wam te prace wyglądają tak a nie inaczej. Tu są super figurki ( chociaż nie pomalowane super ) a tam no cóż tylko Duch to żywica, ale tamta bardziej skomplikowana a na fotach tego nie widać i gdybyście mieli możliwość postawić ja na obrotowej podstawie tak jak ja ją oglądam to doceniona by była bardziej. Ci co czytali trylogię "Metra" to wiedzą, że moja praca " Czyściciele" to sf w sf a tam to już trzymałem się bardziej tego jak ten świat opisał autor książki Pan Paweł Majka i może kiedyś mu przedstawię tą pracę i się dowiem co o tym myśli. I wiem, że trochę nudna i jak by nie było to ilustracja do książki bez obrazków. Ogólnie swoje prace porównał bym do reklam piwa, te piwo może być i te, a jednak wszyscy faceci chcieliby żyć w świecie Warki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 19 Listopada 2017 Autor Share Napisano 19 Listopada 2017 To już ostatnia aktualizacja przed galerią, więc czas jeszcze coś opisać i przedstawić sytuację. Drużyna "Czyścicieli" odkrywa tajny tunel drugiego metra D6, a na jego końcu pomieszczenie z komputerem i jakąś hydrauliką. Zastanawiają się do czego to wszystko mogło służyć, ale wszędobylski Iwan klikając po klawiaturce jakiegoś urządzenia uruchomił maszynerię. Gdy wszystko zaczęło drżeć i skrzypieć ogarnęło ich przerażenie a po chwili otwarła się zardzewiała metalowa podłoga i błysło z podziemi oślepiające światło. Gdy chcieli sprawdzić dokąd prowadzą schody z dziurawej siatki nad komputerem wyskoczył ogromny zmutowany Arachnomen, straszny i bezwzględny "Chrobotek" i jednym uderzeniem łańcucha zabił Iwana. Wtedy dwóch pozostałych "Czyścicieli" otworzyło do mutanta ogień z najbardziej niebezpiecznej broni w metrze. Miotacza ognia o nazwie "Spopielacz" i ciężkiego wielolufowego karabinu Gatlinga o nazwie "Karczownik" . Spotkania z tą bronią nie przeżył jeszcze żaden mutant z metra i los "Chrobotka" był już przesądzony. a Teraz fotki tego co zobaczyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 19 Listopada 2017 Super Moderator Share Napisano 19 Listopada 2017 mmm jak dla mnie za dużo światła ... bardziej mrocznie by się zdało... ale to moje 3 grosze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 21 Listopada 2017 Autor Share Napisano 21 Listopada 2017 (edytowane) ZAKOŃCZYŁEM JUŻ WARSZTAT I ZAPRASZAM DO GALERII viewtopic.php?f=259&t=60010 Edytowane 21 Listopada 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 21 Listopada 2017 Share Napisano 21 Listopada 2017 Link do galerii viewtopic.php?f=259&t=60010 Wstawiłeś link do warsztatu. Nie wiem czy można komentować. Ale pierwsze zdjęcie dioramy powala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 21 Listopada 2017 Autor Share Napisano 21 Listopada 2017 (edytowane) Link do galeriiviewtopic.php?f=259&t=60010 Wstawiłeś link do warsztatu. Nie wiem czy można komentować. Ale pierwsze zdjęcie dioramy powala. Hmmmm, teraz nie wiem czy chodzi o fotkę tabliczki, czy całej dioramy. Bo ten kolos ma prawie 50cm wysokości Można komentować i nawet trzeba, bo to pozwoli wyciągnąć mi wnioski na przyszłość. A link już poprawiony. http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=259&t=60010 Edytowane 22 Listopada 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 22 Listopada 2017 Share Napisano 22 Listopada 2017 Można komentować i nawet trzeba, bo to pozwoli wyciągnąć mi wnioski na przyszłość. A link już poprawiony. http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=259&t=60010 Och i ach.. pięknie jest! Inaczej zachwytów swych wyrazić nie jestem w stanie a skrytykować strach bo znowu posty kasować będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megapol Napisano 22 Listopada 2017 Autor Share Napisano 22 Listopada 2017 Czas na coś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi