Jump to content

Czyściciele

megapol
 Share

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

dbasz o detal, dodaj mocowania rur teraz tak trochę lewitują...szczury fajne

To nie rury, tylko kable energetyczne na registrach, ale faktycznie poprawie mocowania i dorobię tzw. szele. Jak dobrze się przyjrzysz to zobaczysz nawet jakie to kable bo są opisane

Kibicowałem "Dzielnicy" od początku i z żalem muszę przyznać, że tu Ci lepiej wychodzi

Wiem, wiem i dzięki za wasze wsparcie tu i tam, bo to dzięki wam te prace wyglądają tak a nie inaczej.

Tu są super figurki ( chociaż nie pomalowane super ) a tam no cóż tylko Duch to żywica, ale tamta bardziej skomplikowana

a na fotach tego nie widać i gdybyście mieli możliwość postawić ja na obrotowej podstawie tak jak ja ją oglądam to doceniona by była bardziej.

Ci co czytali trylogię "Metra" to wiedzą, że moja praca " Czyściciele" to sf w sf

a tam to już trzymałem się bardziej tego jak ten świat opisał autor książki Pan Paweł Majka i może kiedyś mu przedstawię tą pracę i się dowiem co o tym myśli. I wiem, że trochę nudna i jak by nie było to ilustracja do książki bez obrazków.

Ogólnie swoje prace porównał bym do reklam piwa, te piwo może być i te, a jednak wszyscy faceci chcieliby żyć w świecie Warki

To już ostatnia aktualizacja przed galerią, więc czas jeszcze coś opisać i przedstawić sytuację.

Drużyna "Czyścicieli" odkrywa tajny tunel drugiego metra D6, a na jego końcu pomieszczenie z komputerem i jakąś hydrauliką.

Zastanawiają się do czego to wszystko mogło służyć, ale wszędobylski Iwan klikając po klawiaturce jakiegoś urządzenia uruchomił maszynerię.

Gdy wszystko zaczęło drżeć i skrzypieć ogarnęło ich przerażenie a po chwili otwarła się zardzewiała metalowa podłoga i błysło z podziemi oślepiające światło.

Gdy chcieli sprawdzić dokąd prowadzą schody z dziurawej siatki nad komputerem wyskoczył ogromny zmutowany Arachnomen,

straszny i bezwzględny "Chrobotek" i jednym uderzeniem łańcucha zabił Iwana.

Wtedy dwóch pozostałych "Czyścicieli" otworzyło do mutanta ogień z najbardziej niebezpiecznej broni w metrze.

Miotacza ognia o nazwie "Spopielacz" i ciężkiego wielolufowego karabinu Gatlinga o nazwie "Karczownik" .

Spotkania z tą bronią nie przeżył jeszcze żaden mutant z metra i los "Chrobotka" był już przesądzony.

a Teraz fotki tego co zobaczyli.

ptBIg0e.jpg

mY0zfoi.jpg

mY0zfoi.jpg

VGuqhwg.jpg

AsvhVYy.jpg

Link do galerii

viewtopic.php?f=259&t=60010

Wstawiłeś link do warsztatu.

Nie wiem czy można komentować. Ale pierwsze zdjęcie dioramy powala.

Hmmmm, teraz nie wiem czy chodzi o fotkę tabliczki, czy całej dioramy. Bo ten kolos ma prawie 50cm wysokości

Można komentować i nawet trzeba, bo to pozwoli wyciągnąć mi wnioski na przyszłość.

A link już poprawiony.

http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=259&t=60010

Edited by Guest

Można komentować i nawet trzeba, bo to pozwoli wyciągnąć mi wnioski na przyszłość.

A link już poprawiony.

http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=259&t=60010

Och i ach.. pięknie jest!

Inaczej zachwytów swych wyrazić nie jestem w stanie a skrytykować strach bo znowu posty kasować będą