Tenggeri Napisano 3 Października 2017 Napisano 3 Października 2017 Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Kategoria Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Kategoria Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Cześć. W tym konkursie startuję z nowym modelem MiniArt: Model bardzo dobrej jakości z odwzorowanym wnętrzem i ekstra detalami, szczególnie jeżeli weźmiemy pod uwagę bardzo małe rozmiary miniatury. Kilka zdjęć detali: Plan na model jest następujący: planuję zrobić pordzewiały porzucony pojazd, który dłuższy czas stoi sobie gdzieś na bagnie etc. Planuję małą winietkę żeby wszystko grało. Będzie okazja powalczyć z efektami rdzy Kilka zdjęć- inspiracji: Postępy w budowie na razie skromne, posklejałem główne elementy wnętrza kadłuba oraz układ jezdny: NA razie tyle, mam nadzieję, że budowa pójdzie sprawnie i uda mi się szybko przejść do najciekawszego etapu-malowania. Cytuj
bazylms Napisano 3 Października 2017 Napisano 3 Października 2017 Bardzo ciekawi mnie jak ci ten wrak wyjdzie. Cytuj
TerraIncognita Napisano 3 Października 2017 Napisano 3 Października 2017 Bardzo dobry masz pomysł, podoba się. Zastanów się jednak, czy chcesz ten model doprowadzić do stanu jak czołgi na zdjęciach. Bo jeżeli tak to całego szpeju w środku nie powinno być. Albo pusty albo jakieś poskręcane poobrywane resztki. Złomiarze i okoliczni mieszkańcy ( jedno nie wyklucza drugiego) są wszędzie. Cytuj
Tenggeri Napisano 8 Października 2017 Autor Napisano 8 Października 2017 Bazylms- ja też jestem ciekaw jak ta rdza mi wyjdzie TerraIncognita- te fotki na górze wrzuciłem żeby pokazać jak planują pomalować czołg z zewnątrz, a wnętrze będzie bo szkoda go nie zrobić a historyjkę można dorobić taką, że czołg sobie stoi i nikt go jeszcze nie znalazł :P Zrobiłem silnik i dodałem kilka przewodów tam gdzie będą widoczne: Cytuj
Tenggeri Napisano 17 Października 2017 Autor Napisano 17 Października 2017 Wnętrze kadłuba do zamknięcia: Cytuj
makinen Napisano 17 Października 2017 Napisano 17 Października 2017 ...szybko Tobie poszło od ostatniego etapu... Cytuj
Tenggeri Napisano 7 Listopada 2017 Autor Napisano 7 Listopada 2017 Kadłub sklejony, jeszcze wieża i malowanie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi