Tenggeri Posted October 3, 2017 Share Posted October 3, 2017 Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Kategoria Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Kategoria Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Cześć. W tym konkursie startuję z nowym modelem MiniArt: Model bardzo dobrej jakości z odwzorowanym wnętrzem i ekstra detalami, szczególnie jeżeli weźmiemy pod uwagę bardzo małe rozmiary miniatury. Kilka zdjęć detali: Plan na model jest następujący: planuję zrobić pordzewiały porzucony pojazd, który dłuższy czas stoi sobie gdzieś na bagnie etc. Planuję małą winietkę żeby wszystko grało. Będzie okazja powalczyć z efektami rdzy Kilka zdjęć- inspiracji: Postępy w budowie na razie skromne, posklejałem główne elementy wnętrza kadłuba oraz układ jezdny: NA razie tyle, mam nadzieję, że budowa pójdzie sprawnie i uda mi się szybko przejść do najciekawszego etapu-malowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted October 3, 2017 Share Posted October 3, 2017 Bardzo ciekawi mnie jak ci ten wrak wyjdzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TerraIncognita Posted October 3, 2017 Share Posted October 3, 2017 Bardzo dobry masz pomysł, podoba się. Zastanów się jednak, czy chcesz ten model doprowadzić do stanu jak czołgi na zdjęciach. Bo jeżeli tak to całego szpeju w środku nie powinno być. Albo pusty albo jakieś poskręcane poobrywane resztki. Złomiarze i okoliczni mieszkańcy ( jedno nie wyklucza drugiego) są wszędzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenggeri Posted October 8, 2017 Author Share Posted October 8, 2017 Bazylms- ja też jestem ciekaw jak ta rdza mi wyjdzie TerraIncognita- te fotki na górze wrzuciłem żeby pokazać jak planują pomalować czołg z zewnątrz, a wnętrze będzie bo szkoda go nie zrobić a historyjkę można dorobić taką, że czołg sobie stoi i nikt go jeszcze nie znalazł :P Zrobiłem silnik i dodałem kilka przewodów tam gdzie będą widoczne: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenggeri Posted October 17, 2017 Author Share Posted October 17, 2017 Wnętrze kadłuba do zamknięcia: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makinen Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 ...szybko Tobie poszło od ostatniego etapu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer Machine Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Pięknie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenggeri Posted November 7, 2017 Author Share Posted November 7, 2017 Kadłub sklejony, jeszcze wieża i malowanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts