Tenggeri Napisano 3 Października 2017 Share Napisano 3 Października 2017 Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Kategoria Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Kategoria Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Cześć. W tym konkursie startuję z nowym modelem MiniArt: Model bardzo dobrej jakości z odwzorowanym wnętrzem i ekstra detalami, szczególnie jeżeli weźmiemy pod uwagę bardzo małe rozmiary miniatury. Kilka zdjęć detali: Plan na model jest następujący: planuję zrobić pordzewiały porzucony pojazd, który dłuższy czas stoi sobie gdzieś na bagnie etc. Planuję małą winietkę żeby wszystko grało. Będzie okazja powalczyć z efektami rdzy Kilka zdjęć- inspiracji: Postępy w budowie na razie skromne, posklejałem główne elementy wnętrza kadłuba oraz układ jezdny: NA razie tyle, mam nadzieję, że budowa pójdzie sprawnie i uda mi się szybko przejść do najciekawszego etapu-malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Października 2017 Share Napisano 3 Października 2017 Bardzo ciekawi mnie jak ci ten wrak wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TerraIncognita Napisano 3 Października 2017 Share Napisano 3 Października 2017 Bardzo dobry masz pomysł, podoba się. Zastanów się jednak, czy chcesz ten model doprowadzić do stanu jak czołgi na zdjęciach. Bo jeżeli tak to całego szpeju w środku nie powinno być. Albo pusty albo jakieś poskręcane poobrywane resztki. Złomiarze i okoliczni mieszkańcy ( jedno nie wyklucza drugiego) są wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 8 Października 2017 Autor Share Napisano 8 Października 2017 Bazylms- ja też jestem ciekaw jak ta rdza mi wyjdzie TerraIncognita- te fotki na górze wrzuciłem żeby pokazać jak planują pomalować czołg z zewnątrz, a wnętrze będzie bo szkoda go nie zrobić a historyjkę można dorobić taką, że czołg sobie stoi i nikt go jeszcze nie znalazł :P Zrobiłem silnik i dodałem kilka przewodów tam gdzie będą widoczne: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 17 Października 2017 Autor Share Napisano 17 Października 2017 Wnętrze kadłuba do zamknięcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 17 Października 2017 Share Napisano 17 Października 2017 ...szybko Tobie poszło od ostatniego etapu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 17 Października 2017 Share Napisano 17 Października 2017 Pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 7 Listopada 2017 Autor Share Napisano 7 Listopada 2017 Kadłub sklejony, jeszcze wieża i malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi