Przemek R Napisano 7 Października 2017 Napisano 7 Października 2017 Witam, postanowiłem pokazać kolegom to co udało mi się zrobić z tego zestawu : Jak zawsze czekam na komentarze Cytuj
Przemek R Napisano 7 Października 2017 Autor Napisano 7 Października 2017 Się pomyliłem proszę o przeniesienie Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 7 Października 2017 Super Moderator Napisano 7 Października 2017 Się pomyliłem proszę o przeniesienie A to ma być galeria, czy warsztat? Cytuj
Gość Napisano 7 Października 2017 Napisano 7 Października 2017 Koła, gąsienice i góra kadłuba, zbyt czyste w stosunku do boków i tyłu. Przodu niestety nie widać. Ten cały syf którym upaprałeś boki pojazdu, pięknie podkreślił film na kalkach. To tyle ode mnie. Ogólnie sylwetka pojazdu bardzo fajna. Cytuj
Przemek Przybulewski Napisano 7 Października 2017 Napisano 7 Października 2017 Hmm, zbytnio wszystko się zlewa jak dla mnie. Biały pojazd jest strasznie ciężko zmalować. Mnie też to niedługo czeka i cały czas myślę jak to zrobić aby widać było trójwymiarowość modelu. Natomiast jeśli chodzi o brudzenie to jakieś takieś za rude. Ogólnie pojazd fajny, można jeszcze go poprawić. Cytuj
bazylms Napisano 7 Października 2017 Napisano 7 Października 2017 Brudzenie nie przemawia do mnie. Kalki przy następnych takich symbolach warto przyciąć I tedy nie widać filmu. Z białym pojazdem to fakt, ciężko go realistycznie wymalować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi