Przemek R Napisano 7 Października 2017 Share Napisano 7 Października 2017 Witam, postanowiłem pokazać kolegom to co udało mi się zrobić z tego zestawu : Jak zawsze czekam na komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 7 Października 2017 Share Napisano 7 Października 2017 Nietypowy samolot, przyznaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 7 Października 2017 Autor Share Napisano 7 Października 2017 Się pomyliłem proszę o przeniesienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 7 Października 2017 Super Moderator Share Napisano 7 Października 2017 Się pomyliłem proszę o przeniesienie A to ma być galeria, czy warsztat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Października 2017 Share Napisano 7 Października 2017 Koła, gąsienice i góra kadłuba, zbyt czyste w stosunku do boków i tyłu. Przodu niestety nie widać. Ten cały syf którym upaprałeś boki pojazdu, pięknie podkreślił film na kalkach. To tyle ode mnie. Ogólnie sylwetka pojazdu bardzo fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 7 Października 2017 Share Napisano 7 Października 2017 Hmm, zbytnio wszystko się zlewa jak dla mnie. Biały pojazd jest strasznie ciężko zmalować. Mnie też to niedługo czeka i cały czas myślę jak to zrobić aby widać było trójwymiarowość modelu. Natomiast jeśli chodzi o brudzenie to jakieś takieś za rude. Ogólnie pojazd fajny, można jeszcze go poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Października 2017 Share Napisano 7 Października 2017 Brudzenie nie przemawia do mnie. Kalki przy następnych takich symbolach warto przyciąć I tedy nie widać filmu. Z białym pojazdem to fakt, ciężko go realistycznie wymalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi