sushi79 Napisano 19 Października 2017 Share Napisano 19 Października 2017 Witam. Dawnooo mnie tu nie było , ale inne obowiązki nie pozwalały mi na prace przy kolejnym modelu. U mnie nic się nie zmienia co do zestawu, po raz kolejny będzie to Scania w wersji show-truck o nazwie "Star Wars Roger One" Jak w poprzednich modelach chciałem włożyć jak najwięcej swej pracy a nie korzystać z pudla...tym samy razem jest tak samo a możne i nawet ciut więcej... Na razie tyle poczyniłem w pracach nad modelem pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 20 Października 2017 Share Napisano 20 Października 2017 Skoro dawno Cię tu nie było, to chyba nie wiesz, że Photobucket nas wyświnił i Twoje zdjęcia są niewidoczne. Zmień serwer grafiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 20 Października 2017 Autor Share Napisano 20 Października 2017 Marak podeslesz jakis inny serwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 20 Października 2017 Share Napisano 20 Października 2017 Marak podeslesz jakis inny serwer Imgur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 20 Października 2017 Autor Share Napisano 20 Października 2017 Witam ponownie. Mam nadzieje że tym razem zdjęcia będą widoczne na razie to tyle.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isz007 Napisano 20 Października 2017 Share Napisano 20 Października 2017 Widać że ho ho, Ciężarówka złożona w takiej jakości to moje marzenie Być może za 5-7 lat..., kiedy skończę golfa.... hi hi hi.... również taką zrobię, tymczasem, oglądam z zachwytem i czekam na kolejne aktualizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 10 Listopada 2017 Autor Share Napisano 10 Listopada 2017 Witam. Kolejne elementy dorobione... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 10 Listopada 2017 Share Napisano 10 Listopada 2017 Jak zwykle pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Listopada 2017 Share Napisano 10 Listopada 2017 zajrzałem tu całkiem przypadkiem i jestem pod wrażeniem - imponująca robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naosi2 Napisano 10 Listopada 2017 Share Napisano 10 Listopada 2017 Wszystko robione w najdrobniejszym detalu. Pięknie. Szpilki do kół skąd wziąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiSza Napisano 17 Listopada 2017 Share Napisano 17 Listopada 2017 Widzę wszystkie fotki. Modelik piękności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nacktgeboren Napisano 19 Listopada 2017 Share Napisano 19 Listopada 2017 Te nakrętki przy kołach to jakieś gotowce czy Ty tak sam, własną zaciekłością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 27 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 27 Stycznia 2018 Witam po sporej nieobecności. Mala aktualizacja . Rama została pomalowana i przymiarka tylnych piast, oraz zrobiłem baki. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JSM Napisano 27 Stycznia 2018 Share Napisano 27 Stycznia 2018 Ładnie ten kolor na ramie siadł. Obejmy zbiorników na powietrze to folia BMF, czy stosujesz coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 28 Lutego 2018 Autor Share Napisano 28 Lutego 2018 Witam. Czas na kolejna aktualizacje ... zrobiłem silnik oraz malowanie i trochę grafiki .. to wszystko w tym temacie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 28 Lutego 2018 Share Napisano 28 Lutego 2018 a gdzie nabyłeś te grafiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 28 Lutego 2018 Autor Share Napisano 28 Lutego 2018 Grafikę sam robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 1 Marca 2018 Share Napisano 1 Marca 2018 A mogę poprosić o więcej informacj-w jakim programie to robisz i gdzie drukujesz etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 1 Marca 2018 Autor Share Napisano 1 Marca 2018 Zazwyczaj robię w GIMP 2 ale i Corel nie jest mi obcy. Drukuje w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 1 Marca 2018 Share Napisano 1 Marca 2018 Zazwyczaj robię w GIMP 2 ale i Corel nie jest mi obcy. Drukuje w domu. Inkscape? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 3 Czerwca 2019 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2019 Witam po spoorej nie obecności. Za dużo w temacie się nie działo ,ale zawsze coś do przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thombike Napisano 4 Czerwca 2019 Share Napisano 4 Czerwca 2019 (edytowane) Ale mam nadzieję, że grafika nie bedzie z błędem i napiszesz "Star Wars Rogue One" zamiast Roger... Edytowane 4 Czerwca 2019 przez Thombike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monster3 Napisano 4 Czerwca 2019 Share Napisano 4 Czerwca 2019 Wyglada świetnie. Piasty majstersztyk. Sam robię teraz Volvo i na razie jeszcze nie mam pomysłu na kabinę. Myślałem o tym żeby dorobić oryginalny lakier ale to się jeszcze zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thombike Napisano 6 Czerwca 2019 Share Napisano 6 Czerwca 2019 A tak nie wspomniałem ale to przez szok być moze, bo te piasty, szpilki, zaciski...Zbieram szczękę po dziś dzień. Jako doswiadczonego zapytam, bo w kolejce stoi FH16 tyle, że nie wiedzieć czemu, ma być na resorach, co jest niedorzeczne w przypadku tego konkretnego modelu określonego jako "Show truck". jakis pomysł skąd, jak mozna zrobic zawias na poduszkach, nie dysponując drukarką 3D? Ostatecznie 9bo znajomy dysponuje) skąd mógłbym wytrzasnąć model dla drukarki, który pasowałby do tego modelu? Model To Volvo FH16 Sandro Munari "Il Drago" Show truck z Italeri. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi