chudyhunter Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 (edytowane) Witam wszystkich! U-Boot skończony ponad dwa lata temu, ale jakoś nie mogłem się zebrać by zrobić fotki Edytowane 27 Grudnia 2019 przez chudyhunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 nie za ostro odrapany ? druga sprawa to nie bardzo mi się widzi ten kolor rdzy... wg mnie za bardzo wpada w czerwień Poza tym podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 29 Października 2017 Autor Share Napisano 29 Października 2017 Hmmm... Chyba gdzieś na fotce widziałem takiego odrapanego Albo wpadłem w jakiś amok :P Zgadzam się, jest trochę rzeczy do poprawki, ale jak na pierwszy model w tematyce okrętowej, jestem z niego zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 Chyba lepiej by sie prezentowal bez tego brudzingu i drapania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 Zależy kto co lubi Mnie się bardzo podoba Ahoj chudyhunter może zechciałbyś dołączyć do Popularyzatorów skali 1:144 i wstawić warsztat w dziale Popularyzacja skali 1:144? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Października 2017 Share Napisano 29 Października 2017 Ten jest nieco słabszy niż Roma, a to dlatego że ten wash na nitach nie wygląda dobrze oraz obicia trochę na wyrost. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 29 Października 2017 Autor Share Napisano 29 Października 2017 Ten jest nieco słabszy niż Roma, a to dlatego że ten wash na nitach nie wygląda dobrze oraz obicia trochę na wyrost. Wiem, wiem, że słabszy. Dwa lata różnicy i trochę inna technika przy Romie. Tutaj nie używałem lakieru i dlatego wash słabo wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi