micmal Napisano 3 Listopada 2017 Napisano 3 Listopada 2017 Dla kontrastu z zimą taką podstawkę ulepiłem. Ni to czołg, ni to diorama, ale miałem wiele frajdy z malowaniem. Cytuj
pedzelek Napisano 3 Listopada 2017 Napisano 3 Listopada 2017 Podłoże bardzo świetnie zrobione. To mi się podoba! Worki z piaskiem również mi się podobają. Może diorama płaska i wydawać się może ,że nudna. Ale za kontrast masz u mnie A tak po za tym to zapraszam do dyskusji w moich pracach Cytuj
micmal Napisano 4 Listopada 2017 Autor Napisano 4 Listopada 2017 Bardzo dziękuję Jak nie mam kompletnego lenia i niechęci do netu to komentuję i u Ciebie też parę razy pisałem Cytuj
Gerd Napisano 10 Listopada 2017 Napisano 10 Listopada 2017 Pomysł dobry, wykonanie to i wygląda bardzo dobrze. Gratuluje. Cytuj
bazylms Napisano 13 Listopada 2017 Napisano 13 Listopada 2017 Wykonanie mi się podoba, ale ten żółty to trochę za bardzo w stronę kanarka niż DAK. Cytuj
liconek Napisano 19 Czerwca 2019 Napisano 19 Czerwca 2019 ciekawy pomysł, podłoże super wygląda Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi