micmal Napisano 3 Listopada 2017 Share Napisano 3 Listopada 2017 Dla kontrastu z zimą taką podstawkę ulepiłem. Ni to czołg, ni to diorama, ale miałem wiele frajdy z malowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 3 Listopada 2017 Share Napisano 3 Listopada 2017 Podłoże bardzo świetnie zrobione. To mi się podoba! Worki z piaskiem również mi się podobają. Może diorama płaska i wydawać się może ,że nudna. Ale za kontrast masz u mnie A tak po za tym to zapraszam do dyskusji w moich pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 4 Listopada 2017 Autor Share Napisano 4 Listopada 2017 Bardzo dziękuję Jak nie mam kompletnego lenia i niechęci do netu to komentuję i u Ciebie też parę razy pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Listopada 2017 Share Napisano 5 Listopada 2017 bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 10 Listopada 2017 Share Napisano 10 Listopada 2017 Pomysł dobry, wykonanie to i wygląda bardzo dobrze. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Listopada 2017 Share Napisano 13 Listopada 2017 Wykonanie mi się podoba, ale ten żółty to trochę za bardzo w stronę kanarka niż DAK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liconek Napisano 19 Czerwca 2019 Share Napisano 19 Czerwca 2019 ciekawy pomysł, podłoże super wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi