majkel1 Napisano 6 Listopada 2017 Share Napisano 6 Listopada 2017 Witam! Oto kolejne moje dzieło Leoś 2A5. Model bazowy to Hobby Boss. Poszedłem na cenę, ale pożałowałem tego, bo model mniej niż średniej klasy. Wiele trzeba było poprawiać i dorabiać dlatego raczej nie polecam. Teraz filmik, a potem dorzucę kilka zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 6 Listopada 2017 Share Napisano 6 Listopada 2017 Niesamowite ! Jestem pod wrażeniem Brawo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek 80 Napisano 6 Listopada 2017 Share Napisano 6 Listopada 2017 Podoba się!Oglądałem z uśmiechem na twarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 6 Listopada 2017 Share Napisano 6 Listopada 2017 Fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 7 Listopada 2017 Share Napisano 7 Listopada 2017 Klasa kolego !! Duza !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel1 Napisano 11 Listopada 2017 Autor Share Napisano 11 Listopada 2017 Witam! Obiecane zdjęcia Na pierwszym cel, który próbowałem osiągnąć. Co z tego wyszło sami oceńcie. Światełka z SKP Trochę się nakombinowałem nad optyką strzelca. Miałem trzy podejścia, ale chyba nieźle wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 11 Listopada 2017 Share Napisano 11 Listopada 2017 Ja bym wyrzucił te krzaki, zdecydowanie do mnie nie przemawiają i psują odbiór całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel1 Napisano 11 Listopada 2017 Autor Share Napisano 11 Listopada 2017 Nie są przyklejone to można, a jak bym podmalował gałązki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 12 Listopada 2017 Share Napisano 12 Listopada 2017 Moim zdaniem to nic nie da, one po prostu nie pasują do całości, model jest fajnie zdetalowany i kontrastuje z tymi krzakami, które nie pasują kompletnie do skali. Jak już to pokusiłbym się o naklejenie jakiegoś listowia na nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMGie Napisano 21 Listopada 2017 Share Napisano 21 Listopada 2017 Ło panie. R E W E L A C J A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi