danielodziem Napisano 3 Grudnia 2017 Share Napisano 3 Grudnia 2017 Su-33 1/72 Trumpeter Pierwszy samolot w moim wykonaniu. Uwagi konstruktywne mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 3 Grudnia 2017 Share Napisano 3 Grudnia 2017 ależ to wielgachne! Ładne! Gratuluję udanego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 3 Grudnia 2017 Share Napisano 3 Grudnia 2017 Jak na pierwszy samolot to całkiem-całkiem. Nie do końca podoba mi się kolorystyka, ale chyba to wina bardziej balansu bieli i fotografii niż farb. Trochę nie wyszły gondole silników, te przebarwienia powinny być nieco bardziej zróżnicowane i nie takie matowe. Ale jak na początek: moje gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 3 Grudnia 2017 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2017 Po zrobionych zdjęciach poprawiłem delikatnie całość.. Dodałem trochę efektów brudu i małych zaciekle z olejnych farb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 3 Grudnia 2017 Share Napisano 3 Grudnia 2017 Przejrzałem zdjęcia oryginałów, i mam wrażenie, że MIG spieprzył te kolorki. A Może to kwestia rozkładu plam, i proporcji poszczególnych kolorów. za mało tego średniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 3 Grudnia 2017 Share Napisano 3 Grudnia 2017 Kolorki troszke inne ale rozklad plam rowniez. Czy kolega poogladal zdjecia orginalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 4 Grudnia 2017 Share Napisano 4 Grudnia 2017 Bardzo rażą poprzesuwane kolory na numerach. Szkoda bo model całkiem ładny, jak na pierwszy raz z samolotową tematyką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi