Truckerek93 Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 Witam dziś postanowiłem założyć temat konkursowy mojego mana.Relacja będzie rzadko odnawiana.Nie mam za dużo czasu aby robić co dziennie zdjęcie co zrobiłem dam może 2 razy na tydzień.Model postanowiłem dac w malowaniach oryginalnych czyli : In box zamieszczę jutro obiecuję ponieważ teraz mam mały problem z internetem i bardo wolno chodzi. i zdjęcie ładuje się 10 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 Oo fajny model , malowanie tez mi sie podoba ,zyczyc powodzenia zostaje . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 30 Stycznia 2008 Super Moderator Share Napisano 30 Stycznia 2008 Witam. Masz identyczne takie kalki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 30 Stycznia 2008 Share Napisano 30 Stycznia 2008 Takie kalki sa przy oryginalnym modelu ktory posiada Truckerek . Model revella , gdzies tam w zakupach pokazywał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 31 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2008 Kalki są ocenzurowane. Czekam aż tata wróci z N95 i dam in-boxa Przyjrzyj sie dokładnie : P.S szukam więcej fotek tego mana.Jeżeli ktoś by posiadał będę wdzięczny. Szukam również fotek silnika i całego okablowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 31 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2008 O znalazłem jeszcze jedno foto : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 31 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2008 Sory ze tak post pod postem. Robie narzazie In-box ciągnika,a potem naczepkę. Niektóre zdjęcia mogą być nie wyraźne,lub do góry nogami nie wiem dlaczego tak się stało?? Więc zaczynam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 31 Stycznia 2008 Super Moderator Share Napisano 31 Stycznia 2008 Witam. Truckerek93 ty chcesz go skończyć w 2 miesiące, razem z cysterną? Model super i życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domuzyn79 Napisano 31 Stycznia 2008 Share Napisano 31 Stycznia 2008 No hejka.. Zestaw robi niezłe wrażenie, życzę powodzenia w budowie będę obserwował postępy Pytanie: nie kupiłeś tego Mietka w Koszalinie w sklepie modelarskim ?? Był tam taki na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 31 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2008 No właśnie chyba się nie zmieszczę.....To temat najwyżej przeniosą do cywili.... domuzyn79 Tak tam go kupiłem z rabatem 5zł + 2 farbki wybranego producenta i koloru. Panowanie bardzo Mili . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 31 Stycznia 2008 Share Napisano 31 Stycznia 2008 No no ładny show truck szykuje się życzę powodzonka w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 31 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2008 Dzięki tornado. Postaram się aby wyglądał przyzwoicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Lutego 2008 Autor Share Napisano 1 Lutego 2008 Koledzy poszukuję schematy, zdjecia co ko lwiek aby umożliwiło mi montaż kabelków w tym modelu.Jeżeli kto kol wiek ma proszę o zamieszczenie w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 2 Lutego 2008 Autor Share Napisano 2 Lutego 2008 Kur... post pod postem ale wybaczcie..... Złożyłem ramę silnik.Rama czeka na malowanie a silnik...sam nie wiem. Jest pomalowany ale chce zrobić kabelki tylko nie wiem jak sie za to zabrać?? Teraz fotki: Tylny most Boczek-klejenie: Poduchu Silnik jak się przyjżycie widać miejsca w których usiłowałem zrobić dziurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 2 Lutego 2008 Super Moderator Share Napisano 2 Lutego 2008 Witam. Rób zdjęcia przy leprzym świetle. Na tych nic nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 2 Lutego 2008 Autor Share Napisano 2 Lutego 2008 Wiem, postaram zrobić zdjecia jutro w dzień może coś lepiej wyjdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 8 Lutego 2008 Autor Share Napisano 8 Lutego 2008 Jupi, wczoraj kupiłem Ca"super glue" i poprzyklejałem parę kabelków z alternatora i filtrów paliwa. Najbardziej to rozśmieszyła mnie pani w kiosku w którym kupowałem CA , poszedłem i powiedziałem tak: -Jest super glue albo jakiś inny cyjanoakryl? a ona odpowiedziała: -Super glue jest a cyjanoakryli nie ma...... Po prostu ona jest super. Fotki zamieszczę mam nadzieję że dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 8 Lutego 2008 Share Napisano 8 Lutego 2008 Stary ja też nie wiem co to cyjanoakryl :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 8 Lutego 2008 Share Napisano 8 Lutego 2008 Może chodziło o Cyjanopan, a nie cyjanoakryl... Pozdrawiam i życzę powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 8 Lutego 2008 Autor Share Napisano 8 Lutego 2008 A super glue to jest..........CA czyli cyjanoakryl, jak nie ma co robić to mogła by poczytać to ma do sprzedania. ale mniejsza z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 8 Lutego 2008 Super Moderator Share Napisano 8 Lutego 2008 Truckerek93, a po co ona ma wiedzieć, że to i to to, to samo. Kobieta sprzedająca ma umieć liczyć i wydawać a nie znać chemie. To tak jak ty byś sprzedawał w sklepie i gość by się ciebie zapytał czy ma pan "Neopren", lub jakiś inny Kauczuk syntetyczny, Butapren lub Klej rozpuszczalnikowy? A co do modelu, to pokaż tą instalację którą wykonałeś. Napewno wygląda to super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 8 Lutego 2008 Autor Share Napisano 8 Lutego 2008 Jawkers masz rację ale z tym liczeniem to liczy chyba kasa a nie ona?? Fotki dam trochę później bo aparat został zabrany do szkoły przez moją siostrę.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 16 Lutego 2008 Autor Share Napisano 16 Lutego 2008 Temat został przeniesiony, nie mam czasu, często tez chęci aby składać modele, Teraz coś sie ruszyło.. Dałem kabelki na ramie i silniku, Silnik złożony kompletny, kabelki dopiero przyjdą choć alternator jest podłączony... Rama: P.S żyłka jaka używam ma wymiar 0,21mm czy jest ona odpowiednia czy za mała lub za duża??... Zdjęcia są najlepsze, jakie wyszły, mógł bym iść z tym na dwór , ale jest zimnoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 Na ostatnim zdjęciu rama wygląda jakby była trochę krzywa... Czy ona naprawdę jest krzywa czy to tylko złudzenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 Rama moze nie jest krzywa tylko jest zle przyklejona do poprzeczki. Równiez krzywo jest oś przyklejona. POPRAW TO!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi