sokol Napisano 27 Maja 2018 Autor Share Napisano 27 Maja 2018 Festiwal zakończony. Dziękujemy wszystkim za przybycie i zapraszamy za rok Serdecznie dziękujemy również wszystkim firmom i instytucją wspierającym festiwal Wybaczcie, że wyniki opublikujemy dopiero jutro ale musiałem pojechać na zaległy Dzień Matki do Słupska. Jutro po południu będą opublikowane na stronie modelarstwo.koszalin.pl i oczywiście na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemoLPP Napisano 27 Maja 2018 Share Napisano 27 Maja 2018 Wielkie gratulacje i podziękowania dla całej ekipy KPM za rewelacyjną imprezę, a szczególnie za sobotni wieczorne spotkanie. Cały ten weekend zostanie mi na długo w pamięci, nie tylko z powodu pięknych nagród, które do mnie trafiły. Dziękuję też "starym" i "nowym" Kolegom modelarzom za świetną atmosferę i ciekawe rozmowy o naszym wspólnym hobby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 27 Maja 2018 Share Napisano 27 Maja 2018 Nareszcie dotarłem do domu Przyłączam sie do podziekowań Przemka A wizytę w "Bumerangu" gdzie po otwarciu drzwi dostałem do ręki pyszny chłodny, ciemny napój bedę pamiętał na długo. Wyjazd niezwykle miły z mnóstwem wrażeń. Dziękuję i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrupek Napisano 28 Maja 2018 Share Napisano 28 Maja 2018 Ja również pragnę podziękować ekipie KPM za miłe chwile i na konkursie i w Bumerangu. Dodatkowo pragnę podziękować za nagrody jakie przypadły mi w udziale, choć nie mogłem ich osobiście odebrać. Dziękuję i pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 28 Maja 2018 Autor Share Napisano 28 Maja 2018 Ja również pragnę podziękować ekipie KPM za miłe chwile i na konkursie i w Bumerangu. Dodatkowo pragnę podziękować za nagrody jakie przypadły mi w udziale, choć nie mogłem ich osobiście odebrać.Dziękuję i pozdrawiam!! Pani Kierownik Muzeum Obrony Przeciwlotniczej była zawiedziona, że nie mogła zobaczyć Twojego Mosquita i osobiście wręczyć Tobie nagrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 28 Maja 2018 Share Napisano 28 Maja 2018 ISMR bezpiecznie wrócił do domu i dziękuje za fajną imprezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 28 Maja 2018 Autor Share Napisano 28 Maja 2018 ISMR bezpiecznie wrócił do domu i dziękuje za fajną imprezę Dziękujemy za przybycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 28 Maja 2018 Autor Share Napisano 28 Maja 2018 (edytowane) Wyniki: Część festiwalowa: https://drive.google.com/open?id=1ibUAnvujRJTGZGQN6U2lUy28TRqn6w93 Nagrody specjalne: https://drive.google.com/open?id=13TYOqnwkbWgkq_IIl97-DFNm2DZZ3kCA Galeria zdjęć: https://photos.google.com/share/AF1QipNRnVNtKzhydwYkCNYc7W7yTx7rWoMRBcpI4aeFxj73TK5MZvaUoakWAbqdxsujBA?key=NnQ5VTZqTFJMSXBSbFBQSnkzNVUxeHBaQWxaRnlB Edytowane 29 Maja 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 28 Maja 2018 Share Napisano 28 Maja 2018 Wyniki: Część festiwalowa: https://drive.google.com/file/d/1OF8rtHrO4VvxaRyUHKNEFdckQkgNrBji/view W klasie Sco - Samoloty odrzutowe 1/72 u seniorów brak jest 2 miejsca? Sprawdźcie to proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 29 Maja 2018 Autor Share Napisano 29 Maja 2018 Wyniki: Część festiwalowa: https://drive.google.com/file/d/1OF8rtHrO4VvxaRyUHKNEFdckQkgNrBji/view W klasie Sco - Samoloty odrzutowe 1/72 u seniorów brak jest 2 miejsca? Sprawdźcie to proszę. Dzięki za zwrócenie uwagi. Błąd poprawiony. Miejsce drugie jak najbardziej jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 29 Maja 2018 Share Napisano 29 Maja 2018 Link do zdjęć nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 29 Maja 2018 Autor Share Napisano 29 Maja 2018 Link do zdjęć nie działa Coś się źle wkleiło - dzięki za zwrócenie uwagi Teraz powinno być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 29 Maja 2018 Share Napisano 29 Maja 2018 To ja wrzucę jeszcze kilka fotek, lecz innych niż festiwalowe ulepki W ramach BFM odbyła się jeszcze ciekawa wycieczka do Podborska: A ja jeszcze dzięki uprzejmości kolegi postanowiłem rozwiać kilka zagadek na potrzeby modelarskiej skali 1:72 Prawie jak w mercedesie A kuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 29 Maja 2018 Autor Share Napisano 29 Maja 2018 Będziesz robił Anakondę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robroy Napisano 29 Maja 2018 Share Napisano 29 Maja 2018 Będziesz robił Anakondę? Temat już został podjęty, ;) będzie szara, dokładnie taka jak na powyższych zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokol Napisano 29 Maja 2018 Autor Share Napisano 29 Maja 2018 Będziesz robił Anakondę? Temat już został podjęty, ;) będzie szara, dokładnie taka jak na powyższych zdjęciach. To powodzenia życzę I czekam na efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi