Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Festiwal zakończony. Dziękujemy wszystkim za przybycie i zapraszamy za rok

Serdecznie dziękujemy również wszystkim firmom i instytucją wspierającym festiwal

Wybaczcie, że wyniki opublikujemy dopiero jutro ale musiałem pojechać na zaległy Dzień Matki do Słupska.

Jutro po południu będą opublikowane na stronie modelarstwo.koszalin.pl i oczywiście na forum.

file.php?id=8074

Napisano

Wielkie gratulacje i podziękowania dla całej ekipy KPM za rewelacyjną imprezę, a szczególnie za sobotni wieczorne spotkanie. Cały ten weekend zostanie mi na długo w pamięci, nie tylko z powodu pięknych nagród, które do mnie trafiły.

Dziękuję też "starym" i "nowym" Kolegom modelarzom za świetną atmosferę i ciekawe rozmowy o naszym wspólnym hobby.

Napisano

Nareszcie dotarłem do domu

Przyłączam sie do podziekowań Przemka A wizytę w "Bumerangu" gdzie po otwarciu drzwi dostałem do ręki pyszny chłodny, ciemny napój bedę pamiętał na długo. Wyjazd niezwykle miły z mnóstwem wrażeń.

Dziękuję i pozdrawiam!

Napisano

Ja również pragnę podziękować ekipie KPM za miłe chwile i na konkursie i w Bumerangu. Dodatkowo pragnę podziękować za nagrody jakie przypadły mi w udziale, choć nie mogłem ich osobiście odebrać.

Dziękuję i pozdrawiam!!

Napisano
Ja również pragnę podziękować ekipie KPM za miłe chwile i na konkursie i w Bumerangu. Dodatkowo pragnę podziękować za nagrody jakie przypadły mi w udziale, choć nie mogłem ich osobiście odebrać.

Dziękuję i pozdrawiam!!

Pani Kierownik Muzeum Obrony Przeciwlotniczej była zawiedziona, że nie mogła zobaczyć Twojego Mosquita i osobiście wręczyć Tobie nagrody

Napisano
ISMR bezpiecznie wrócił do domu i dziękuje za fajną imprezę

Dziękujemy za przybycie

Napisano
Link do zdjęć nie działa

Coś się źle wkleiło - dzięki za zwrócenie uwagi

Teraz powinno być dobrze

Napisano

To ja wrzucę jeszcze kilka fotek, lecz innych niż festiwalowe ulepki

W ramach BFM odbyła się jeszcze ciekawa wycieczka do Podborska:

qGk1P1C.jpg

QeHmWOU.jpg

CGcBleW.jpg

A ja jeszcze dzięki uprzejmości kolegi postanowiłem rozwiać kilka zagadek na potrzeby modelarskiej skali 1:72

6reYw7I.jpg

8JuDNX0.jpg

Tn8jK9y.jpg

Prawie jak w mercedesie

DWI5L2S.jpg

Eecwe0v.jpg

A kuku

zH2TMJ0.jpg

Napisano
Będziesz robił Anakondę?

Temat już został podjęty, ;) będzie szara, dokładnie taka jak na powyższych zdjęciach.

Napisano
Będziesz robił Anakondę?

Temat już został podjęty, ;) będzie szara, dokładnie taka jak na powyższych zdjęciach.

To powodzenia życzę I czekam na efekty