Tenggeri Napisano 22 Stycznia 2018 Share Napisano 22 Stycznia 2018 Model:T-60 Skala: 1/35 Zestaw: MiniArt 35215 Dodatki: lina Eureka XXL Chemia: Ammo of Mig Model zacząłem robić w ramach konkursu na forum, niestety dopiero teraz doczekał się ukończenia. Część wykorzystanej chemii: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skyraider Napisano 22 Stycznia 2018 Share Napisano 22 Stycznia 2018 Jak dla mnie, jest doskonale zrobiony. Robi wrażenie. Nie wiem tylko na co komu taki złom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 26 Stycznia 2018 Share Napisano 26 Stycznia 2018 Ostatnie zdjęcie podoba mi się najbardziej. Może warto pomyśleć o podstawce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 26 Stycznia 2018 Share Napisano 26 Stycznia 2018 Zardzewiały... dość... ale mi się podoba. wygląda bardzo realistycznie :c) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarBourne Napisano 26 Stycznia 2018 Share Napisano 26 Stycznia 2018 Najbardziej razi ta zaklejona siatka z tyłu pojazdu. Poza tym jest nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 26 Stycznia 2018 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2018 Dziękuję za opinie. Podstawka będzie, czekam na roślinność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 21 Lutego 2018 Autor Share Napisano 21 Lutego 2018 Jest podstawka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlito Napisano 22 Lutego 2018 Share Napisano 22 Lutego 2018 Jak dla mnie model dzięki podstawce sporo zyskał. Ma interesujący klimat ta scenka, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wal Napisano 24 Lutego 2018 Share Napisano 24 Lutego 2018 Widać rękę modelarza. Bardzo ładne. Z przyjemnością oglądam. Życzę kolejnych tak udanych prac. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 1 Marca 2018 Share Napisano 1 Marca 2018 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 2 Marca 2018 Share Napisano 2 Marca 2018 No to teraz many komplet, BRAWO! Fotka admina będzie jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 3 Marca 2018 Share Napisano 3 Marca 2018 Finał jest bardzo dobry. Ładnie się wszystko komponuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi